سلام اونایی که قبلا خانه دار بودن و همسرانشون اجازه شاغل شدن نمیدادن اما در حال حاضر شاغلن چه جوری راضیشون کردین؟؟؟من که ۷ساله نتونستم😔لیسانس مترجمی دارم و در حال حاضر دارم طراحی و نقاشی کار میکنم البته باردارم و ۶ماهمه اما برا بعدها میگم نمیخوام بشم یه مادر خونه نشین و بشوربساب😔میخوام پیش دبستانی بزنم اما نمیدونم چه جوری راضیش کنم😔😔لجبازی بینمون زیاده و زیاد بحث داریم ....توروخدا بگین چیکار کنم اصلا سیاست ندارم😔😔از خونه موندن خسته شدم احساس میکنم اینده ام حروم میشه😔😔
پیج اینستام و ببینید😍😍پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خداییش برا پول نمیخوام کار کنم چون احتیاجی ندارم کاملا در رفاهم ....برای دل خودم میخوام،برا زحمتی که اینهمه سال وقت گذاشتم و درس خوندم اونم با چه سختی توی شهر دیگه.،،چقدر هزینه کردم و کلاس رفتم....دلم میسوزه از اینکه نتونستم محبت پدرو مادرمو جبران کنم شرمنده ام واقعا که مسیب زجرشون شدم کم از ازدواج و بدبختی های من نکشیدن بابام بخاطر من مریض شد😔😔😔بخاطر بی احترامی های شوهرم...الانم با تن مریض و یه تنه داره سیسمونی میده و سنگ تموم میذاره...بعد شوهرم یه تشکر خشک و خال هم نمیکنه تازه طلبکاره....کاش میشد جبران کنم...کاش خیلی زود دیر نشه😔😔😔😔😔😔حتی شده جبران مالی...چون اذیت میشه...😢😢😢😭😭😭😭
پیج اینستام و ببینید😍😍پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
اگه شوهرت انقد ناشکر و طلبکاره من باشم سیسمونی قبول نمیکنم از خانوادم بذار خودش بخره مگه بچه اون ...
ناشکر نیست مدلش اینه که اخر سر تشکر میکنه...مثلا بابام توقع داره واسه هر خرید تشکر کنه اونم میگه یه بار تشکر میکنن دیگه...منم گیر کردم بینشون ...هرروز یه جنجال و بساطی داریم