2777
2789
عنوان

بی بی چک باخط کمرنگ

183 بازدید | 22 پست

سلام دوستان.من دیروز یه تاپیک زدم درمورد اینکه یه رابطه مشکوک داشتم این ماه.دیروز دوروز ازوقت پری گذشته بود منفی شد بی بی.البته  بعد ده دقیقه منفی شد.امروز دوباره بی بی زدم اول منفی شد بعد نیم ساعت یه خط بسیار کمرنگ روی مثبت افتاد.الان به نظرتون جواب چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت زیاده نهایتا بعد چند دقیقه اگه خط بندازه درسته..چند روز دیگه دوباره امتحان کن

نه نیم ساعت بعد یه خط محو افتاد روی مثبت که بانور گوشی معلوم بود .ولی الان بدون نور گوشی معموله ولی خیلی محوه

والا این که من میبینم حدس میزنم مثبت باشه

وای خیلی استرس دارم.آخه یه پسر سه سال و نیم دارم.شکم واسه اینه که بعد نیم ساعت یه خط افتاد که خیلی محو بود فکرکردم توهمه.ولی بعد دوساعت پررنگ ترشد

وای خیلی استرس دارم.آخه یه پسر سه سال و نیم دارم.شکم واسه اینه که بعد نیم ساعت یه خط افتاد که خیلی م ...

پر رنگ تر شدنش که تاثیری نداره 

احتمالا حامله ای که اون خط افتاده 

ولی اگه حامله بودی به سرت نزنه خدایی نکرده اشتباه ی کنی بخوای زبونم لال بندازی

بخدا اینقدر آدم ها اطرافمون و توهمین سایت هستن حسرت خط دوم بی بی چک رو دارن

خداروشکر کن اگه ی فرشته کوچولو دوباره داره بهت میده