2777
2789
عنوان

اوتيسم يه بيمارى قابل پيشگيريه؟!

1051 بازدید | 82 پست

اوتيسم از جمله ى اون بيمارياى عجيب غريبيه كه نو ظهوره و هنوز عواملشو دقيق نميدونن اما طى تحقيقاتى متوجه شدن كه بيشتر بچه هاى خانواده هاى مرفه رو درگير ميكنه، طى تحقيقاتى كه باز انجام شد متوجه شدن بيشتر كودكانى كه توسط پرستار يا توى مهدكودك بزرگ شدن اوتيسم ميگيرن، در واقع بيشتر اونايى كه كمتر با مادر ارتباط داشتن و وقت كمترى بهشون اختصاص داده شده، پس بچه فقط آب و غذا نميخواد، وقت و توجه ميخواد! مادر اولين رسالتش رسيدگى به بچه هست! پس حتى اگه پر مشغله و سر كار هم باشه بايد اون تايمى كه توى خونه هست رو به بچه اختصاص بده و استعداد هاى كودشو شكوفا كنه

نشانه هاى اوتيسم:

با هم سناش نميتونه ارتباط بگيره، موقع حرف زدن گاها ممكنه پرت و پلا بگه و نتونه كلمات رو پيش هم بچينه، موقع حرف زدن به چشماتون نگاه نميكنه بيشتر به چونه و گردن نگاه ميكنه، جمله بنديش مشكل داره مثلا ميگه من ماشين دارد، ممكنه تمام روزو بشينه به يه وسيله زل بزنه مثلا پنكه، يادگيريش كنده اما ممكنه تو بعضى از مسائل نابغه باشه مثلا نتونه يه شعر ساده رو حفظ كنه اما اعدادو تا ميليون بتونه بشماره

درمانش در مراحل اوليه ساده تره پس حواستون به نشانه ها باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا بچه پولدارا اکثرا دارن

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂

من یکیوتوخونه باری دیرم اوتیسم داشت پرستارشم باهاش بودگفت بریم تف کردکلی روزمین صاحب اونجااومدسرش دادزددستمال کاغوی دادگفت پاک کن صداشم یلندکرده بودخیلی دلم سوخت 

جاابه پرستارشم دعواوتهدیرمیکرد

دوتامادردیگم میکفتن الان امپول مبزنیم بهت اصن یوضعی بودابااینکه پرستاره گفت اوتیسم انگارن انگاراصلانمیدونستن یعنی چی 

خیلی رفتارشون بدبوداون بچه هم یسره پرستارشومیردولی تامیکفت زنگ میزنم علی بیاداروم میشدک گفتم علی کیه گفت نامزدم 😑اراون میترسه

وخدایی که بشدت کافیست