خونتون را چندوقته میسازین و دستتون بنده؟ چندطبقس ؟چقدر جوازگرفتین ؟کلا چقدر تاحالا هزینه کردین؟؟؟؟؟م ...
ما تا الان بدون پول زمین حدود 130 میلیون تومن هزینه کردیم تا الان سقف رو گرفتیم آرماتور بندی کردیم و آجر چینی کردیم و تعمیر سیاه البته گاز و هود و سینک و 6تا در برای اتاقها و سرویس ها و روشویی ها و شیر آلات رو گرفتیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما تا الان بدون پول زمین حدود 130 میلیون تومن هزینه کردیم تا الان سقف رو گرفتیم آرماتور بندی کردیم و ...
الهی خیرشو ببینین و با شادی برین داخلش و واستون قدم داشته باشه.....ما۵طبقس زمینمونم ۲۷۰متره ولی اصلا پول واسه شروعش نداریم واسمون دعاکن تو این اوضاع خداکمکمون کنه و ماهم بتونیم خونه بسازیم خیلی دلم میخواد برم تو خونه بزرگ
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
خونه بزرگ دردسرهاشم بزرگه من از همین الان دارم فکر میکنم کل وقتم میره برای تمیز کردن خونه
عزیزم قبول دارم ولی اونطوری حداقل دل ادم داخلش نمیگیره من خونم خیلی کوچیکه نفسم میگیره توش.....جایی ندارم اگه ۱۰تامهمون باهم بیان خیلی سختمه....
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن