2777
2789

تازه به  شغل خیلی خوبی رسیده بودم ک ازدواج کردم.بعد از اون هم زود بچه دار شدم.مامانم با ازدواجم مخالف بود و میگفت تو که درامد داری چرا ازدواج کنی.یا میگفت باید با یه نفر خیلی سطح بالا ازدواج کنی.اما قسمت این شد که من با یه کارمند ازدواج کنم و خیلی همدیگه رو هم دوست داریم.از همون ابتدا مامانم مدام بهم گیر میداد چرا شوهرت اینجور کرد چرا مادرش اونجور کرد شوهرت سلام نکرد شوهرت نگا نکرد و‌.... این ماجرا ها ادامه داشت تا اینکه یه دعوا با همسرم راه انداخت و باعث شد دلخوری پیش بیاد و باهم حسابی سرسنگین بشن.من این وسط مونده بودم طرف کی رو بگیرم.شوهرم کلا درباره مادرم باهام حرفی نمیزنه و مییخواد مراعات منو بکنه اما مادرم وقتی شوهرم نیست پشت سرش از کوچکترین فرصتی برای بی احترامی و توهین بهش نمیگذره و مدام جلوی من بهش ناسزا میگه و میگه منتظر روزیه که طلاق بگیرم.بنطرتون چیکار کنم؟واقعا درمونده و افسرده شد.شما جای من بودین چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهرت واقعا خوبه؟اگه با هم راحتین بیخیال از یه گوش بشنو از یکی در کن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

اگه شوهرت انصافا ادم خوبیه پشت شوهرتو بگیر  و زندگیتو بساز

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

اگه شوهرت خوبه محکم جلوی مامانت بایست و از شوهرت دفاع کن. اجازه نده هیچ کس به شوهرت بی احترامی کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واقعا مادرت ببخش جادوگره زندگیتو سیاه میکنه نرو خونش و نزار بیاد والسلام

چون بچه هام کوچیکن هر روز صبح میاد خونم که بهم کمک کنه.اما تا میره واقعا خون به جیگر میشم

خب مقصر شمایی که اجازه میدی مادرت به حریم زندگیت تجاوز کنه! مادرن درست احترامشون سر جاش اما دلیل نمیشه با جهالت زندگی بچه شو بهم بریزه...دیگه اجازه نده توهین کنه باهاش برخورد جدی کن و حتی چند روزی نرو خونشون.

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد