2777
2789
عنوان

برای یلدا خانوادمو دعوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 13747 بازدید | 358 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امروز با شوهرت چیا خریدی

فردا میام بازم🤣🤣معزم هنگ کرده الان.

بریم دا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

🤣🤣🤣🤣🤣اوکی شبت خوش

شب خوش عزیزم.از دست تو بلاچه🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خوش بحالت ک خانوادت پایه این چیزا هستن خانواده من که انقدر سرد و بی روحن اینکارا رو مسخره میدونن خیلی دلم میخواست همچین خانواده گرم و اهل مهمونی و ..داشتم

باز خانواذه شوهرم یکم بهترن

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

ما عادت داریم کنار هم باشیم هرساله اما امسال با ماشینمون نمیشه رفت چون تصادف کردیم داغون شده چهار سا ...

الهی ...خب حالا نمیشه با اسنپ برین یا سواری ؟حیفه تنها نباش عزیزم .ولی تنهایی با همسر هم خوش میگذره برنامه بچین واسه اون شب

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

شوهرت مرد نمونست که تو این خرجا و گرونی واسه مهمونی تدارک دیده اونم تا دختر خاله ها!

حتما فردا بگو واسه روز مرد برنامه دارم که روزه توعه خانوادتو صدا کنم نزار این حرفت که گفتی کوفتمون میکنه یادش بمونه.خدایی نکرده ننش بمیره ولت نمیکنه میگه یادته نذاشتی بیاد و فلان

من همییییشه خدا عاشق شب یلدا بودم بچه که بودیم هیچ سالی نه جایی میرفتیم نه کسی میومد فقط ی سال رفتیم خونه مادر بزرگم ساعت ۹شب بابام برمون گردوند خونه 😒

بزرگ م که شدیم هیچ ذوقی نداشتن که میز بچینیم و کیک اینا داشته باشیم مطلقاااااااا کوچکترین ذوقی نداشتن

الانم ک ازدواج کردم همینه همه یوبس ن دیگه حسرت به دل شدم منم دیگه ذوقی برام نمونده

منم خونه مادربزرگم دعوتیم مادرشوهرم تنهاست با دخترش شوهرم میگه بزار مادرم بیاد یه نفره من دلم نمیخاد بیاد قاطی فامیلامون نمی دونم چکارکنم ؟؟؟ فامیلامون ازش خوششون نمیاد

راستش خاهرمم گفته اگر اون زنه بیاد من نمیام.چون دفعه پیش با هم بحثشون شد اونم سره لباس حاهرم🥲😆

فردا شبش خانواده شوهرتو دعوت کن پدر مادرشو و مثه یلدا پزیرایی کن و با خنده بگو ما دو تا یلدا داریم. یه شب با خانواده من یه شب با شما

چشم به راه...