2777
2789
عنوان

توهین های مادرم به شوهرم.شمابودین چه میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 53 پست
اگه شما اجازه نمیدادی مادرت بیخودی به شوهرت که مشخصه مرد محترمیه توهین‌ نمیکرد گاهی بزگترا هم نیاز ...

بارها گفتم و باهاش قهر کردم.اما میگه من به خاطر تو خونت نمیتم به خاطر بچه هات میام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما کسی چیزی بهش گفته

مادر من یه بار اینجوری شده بود که فهمیدم خاله عتیقم چون دخترش تازه عقد کرده بود خواسته بود پیش مامانم کلاس بزاره خیلی از دامادش تعریف کرده بود

البته بعدا فهمیدیم همچین مالی هم نیست 

خلاصه که بهش بگو من خوشبختم از این بیشتر چیزی نمیخوامو فلان 

خودت حرف بزن قانعش کن

ببخشید ولی واقعا برات متاسفم که اجازه دادی مادرت تا همینجاشم پیش بره.درسته مادرته واحترامش واجب اما خیلی قاطع بهش به هیچ عنوان اجازه نده تو زندگیت دخالت کنه،شوهرتو دوس داری وبچه داری محکم بچسب به شوهرت وزندگیت

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری
همیشه همه جامیگن الویت زندگیتون شوهرت باشه فکرکنم شوهرتم منطقیه چون بعصی مردهاتااختلاف پیدامیکنن ما ...

نه این طفلک حتی برای اینکه من اروم بشم برا مادرم هدیه میخره و یعی میکنه خیلی خوب باشه جلوش

بنظرم شما كه مادرتو ميشناختي بايد بيشتر به نظراتش درمورد ازدواج توجه ميكردي كه سركوفت نشنوي

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
دلم میگیره که مادرم اینطوره.حتی درد دل نمیتونم باهاش بکنم

خب نکن

من 5ساله ازدواج کردم حتی یکبار با مامانم دردودل نکردم 

تازه چن وقت یکبار میگه حواست ب زندگیت باشه شوهرت طلاقت نده 😐😐😐😐

آخه من ی دختر بی سواد فلج نخاعی با 8 تاخواهر دم بخت بودم 😢😢😢😢😢😢

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود
ببخشید ولی واقعا برات متاسفم که اجازه دادی مادرت تا همینجاشم پیش بره.درسته مادرته واحترامش واجب اما ...

باهاش که قهر میکردم دلم بدا مادر میسوخت و میگفتم تنهاس و میرفتم اشتی

اخه من جز مادرم هیچکیو ندارم خواهرام شهرستانن و خیلی تنهام

من خواهرندارم با کسی هم رفت و آمدندارم 

ب یاد ندارم ک حتی یکبار مامانم ازم پرسیده باشه خوشبختم یا ن؟؟!!!

حتی برای ازدواجم نظرمو نخواستن میگفتن تو بچه ای نمیفهمی چی برات خوبه

😢😢😢😢😢😢

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود