2777
2789
عنوان

توهین های مادرم به شوهرم.شمابودین چه میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 53 پست
باهاش که قهر میکردم دلم بدا مادر میسوخت و میگفتم تنهاس و میرفتم اشتی

باهاش قهرنکن مادرته ولی رفتاراش نرمال نیست تو گذشته ش شاید از محبت شوهر مخروم بوده وشاید شوهرش باب میلش نبوده والان که میبینه تو خوشبختی ناخداگاه حسادت میکنه.یا شایدم چون حرفشو برا انتخاب همسر گوش ندادی میخاد یک جوری ثابت کنه که اون درست میگفته. بهش خیلی مخبت کن واحترام بزار اما نزار حرف شوهرتو بزنه یا درمورد زندگیت چیزی بگه.سعی کن کمتر بری.من چیزایی که میدونستم رو گفتم امیدوارم به دردت بخوره عزیزم

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری

چرا افسرده؟ وقتی این حرفا رو میزنه سکوت کن آخرشم بگو چشم فکر میکنم درباره اش قول میدم خودش خسته میشه یواش یواش،بعدشم مطمئنأ بین حرفاش یه نکته هایی هست تو در سکوت بشنو و حواست رو جمع کن به درد می خوره، چرا عصبی میشی اصلا

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادر مادره بگو ب قول دوستان جادوگر گوله اتیش هزچی.ن رابطتو قط کن ن بی احترامی کن...فقط بهش بگو ک شوهرم بابا بچه هامه واسه این نمیخوام از دستش بدم.شاید مادرت یه کم حسادت میکنه .فک میکنه اونو بیشتر دوس داری مامانا ک سنشون بالا میره حساس میشن...عزیزم همیشع قربون صدقه مادرت برو  بهش بگو ک یه تار موشو با هزار شوهر عوص نمیکنی...از تو ک دلش قرص بشه بدونه شوهره تورو ازش نبرده با شوهرتم خوب میشه....فقط موندم کسایی ک اومدن گفتن واست متاسفم قطع رابطه کن ایا اگه بچه هاشون باهاشون قطع رابطه کنن خوششون میاد....عزیزم با حرف زدن و سیاست همه چی درست میشه

مثلا بعضی وقتا از زبون شوهرت ب مادرت دروغ بگو ...بگو  مامان شوهرم گفته مادرت خیلی دلسوزه خیلی ددس داشتنیه کاش بیشتر قدرشو بدونی بگو همیشع میگه کاش مادر منم مث مادر تو بود...بگو منم میگم من یه تار موی مادرمو با هیچی عوض نمیکنم

عزیزم مادر مادره بگو ب قول دوستان جادوگر گوله اتیش هزچی.ن رابطتو قط کن ن بی احترامی کن...فقط بهش بگو ...

اره مامانم شدیدا حسادت میکنه.ازین کارا ک گفتی یه زمانی میکردم و بدتر شد انگار هوا برش داره یا همچین جیزی.انگار هرچی میبینه شوهرم بهتره باهام بدتر میشه.خیلی  برام زحمت کشیده و دلم نمیاد بهش پشت کنم و قطع رابطه‌اما وقتی هم پیشش هستم خون به جیگرم میکنه همیشه چشمم رو گریون میکنه.نمونش همین عصری ک خونه مامانم بودم شوهرم خونه خودمون یه سالادی درست کرده بود اورد اینجا گفت بخورین ببین نطرت مامانت اینا چیه خوششون میاد براشون درست کنم بیارم.مامانم بدون اینکه مزشو بچشه ریخت سطل اشغال و گفت شوهرت توش دعا ریخته.نمیدونی چقدر ناراحت شدم

اره مامانم شدیدا حسادت میکنه.ازین کارا ک گفتی یه زمانی میکردم و بدتر شد انگار هوا برش داره یا همچین ...

سلام چقدر دركتون كردم چقدر عين منيد

چقدر مثل هميم

با خوندن اين متن آهي كشيدم چون همدرديم

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏