2777
2789

اومدم بگم من ی دهه هفتادیم شوهر دارم خخخ

بابا مگ شوهر تحفس ب زندگیتون برسین

ی چیز بگم سختم میگیرین دیگ ی همکار داشتم دهه ۶۰ مهریه انچنانی میخواست و نمیدونم طرف کار انچنانی سخت بگیری خب نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا شوهر منم همکار بودیم مطمنا بی دلیل نبود الان اخه دونفر کار میکنن ی نفر سیر میشه  میتر ...

آخه کار نیس چه غلطی بکنیم ما هیچ تخصصی هم نداریم الان دخترا زبان بلدن کامپیوتر فولن ما چه غلطی بکنیم

آخه کار نیس چه غلطی بکنیم ما هیچ تخصصی هم نداریم الان دخترا زبان بلدن کامپیوتر فولن ما چه غلطی بکنیم

دورازجونت الان اداره ها پارتی میخواد والا من همشو بلدم اما خیلیا هم بلد نبودن تو کارمون بودن

خب عزیزم برو یاد بگیر 

برو تو محیطهای اجتماعی دانشگاه 

اومدم بگم من ی دهه هفتادیم شوهر دارم خخخ بابا مگ شوهر تحفس ب زندگیتون برسین ی چیز بگم سختم میگیرین ...

اینجور نگو مگه شوهر تحفه هست به زندگیت برس. 

مگه میشه همیشه تنها بود؟ مگه میشه تا آخر عمر مجردی بازی کرد؟

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

من یه دهه شصتی همه چی تمامم 

۶۱ ام

گفتم همه چی تمام خدا شاهده از روی غرور و تکبر نگفتم، برای معرفی وضعیت 

اما هنوز مجردم

بخش عظیمی از تجردم رو تقصیر خانواده ام میدونم که اشتباه تربیتم کردن و هی گفتن درس و پیشرفت زمانی که حس شدید ازدواج داشتم 

اصلا هم سختگیر نیستم؛ اصلا

مهریه ام به همه میگم ۵ سکه؛ خونه اجاره ای هم میرم با اینکه شرایط مالی خودمون خوبه؛ اما پسرها ....

منم خیلی دیر ازدواج کردم، با اینکه هم کار داشتم هم درامد خوبی داشتم ، ماشین داشتم ... کلا دهه شصتی ها مظلوم واقع شدن، پسرهای دهه شصتی با دهه هفتادی ها ازدواج کردند، و ماها موندیم، 

من اصلا خواستگار خوبی نداشتم، خواستگارهایی هم که میومدن یا جواب نمیدادن یا اونقدر داغون بودن که خودم رد میکردم هیچ شرطی هم جز ایمان نداشتم واسه خواستگارهام😕

تا اینکه سی دی انسان موفق دکتر فرهنگ رو گوش کردم، با سه ماه تلقین مثبت نامزدکردم اونم با کسی که ۹۰٪ شرایط مورد نظر منو داشت ، حتما امتحان کن