2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه میاین دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 78 پست

دین خوبه اما متعادل باید بود چون افراط نتیجه عکس میده،  شما نباید با همسرتون مثل بچه رفتار کنید و بهش امر و نهی کنید حتی در مسائل دینیش چون در این مواقع فقط دین گریز میشه و البته از شما هم گریزان میشه، من طبق کامنتهایی که خوندم بنظرم شما در دین داری خیلی افراطی هستید، مشکل همسرتون نیست فقط، شماهم باید به تعادل برسید، اون هم انسان هستش اگر به مسائل اخلاقی و حالال و حروم مقیدهستش بنابراین برمی گرده ولی ممکنه زمان ببره، بعدشم اونقدر راحت اسم طلاق نیارید، خیلیا هم نماز و روزه میگیرن اما فقط ظاهری هستش و برا ریاست در واقع دین رو پلکانی برای رسیدن به اهداف دنیویشون کردن، مذهب زیاد نباید منطقتون رو ازتون بگیره، خدا طلاق رو برای وقتی که همه راهها بسته شده قر

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...
واااای کم کم دارم شک میکنم .نکنه زن دومم داره ؟؟؟  ببخشید شوخی کردم .ولی دقیقا عین شرایط منو د ...

اگه شوهرم تنبلی بکنه یا اینکه خودش هم ندونه برا چی نمیخونه اینقدر ناراحت نمیشم.

برگشته بهم میگه دیگه راجع به این قضیه با من صحبت نکن برمیگردم یه چیزی میگم که همه اعتقادات بهم بریزه.

این منو ناراحت میکنه که یعنی این به جایی رسیده که میدونه نماز نخوندنش درسته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نظرم اینه که ببین دوستاش کین با کیا نشست و برخاست داره ۹۰ درصد تاثیر دوست میتونه باشه این قضیه

خواهرش میگه از وقتی که وارد مسائل اقتصادی شد اخلاقش عوض شد.رفته سراغ این اساتید موفقیت و مثبت اندیشی...یکی هست که فایل صوتی اون رو 24 ساعته گوش میده...

به نظرم اونا هم تاثیر داره روش

عزیزم اصلا هیات رفتن ربطی به آخرت نداره.آدم تا خودش به چیزی یقین پیدا نکنه اون کارو نمیکنه.

قبلا یه هیئتی سفت و سخت بوده .پیاده سفر کربلا رفته...

کلی اهل خدا و پیغمبر بوده.

نمیدونم چی میشه که آدم به اینجا میرسه

من 16سالمه زیادم با خمس اینها هنوز بلد نیستم اما پدرم سواد نداره مادرم هم همین طور فقط گفتم خمس گفت پدرم مثلا این سال تو روشهرستان جمع کردن پول ها رو و بردن الان اگه بابام مثلا چندسال خمس نداده باشه نماز و روزه ام اشتباهه اخخ نمیدونم چیکارکنم دیگه چون پدرم سواد نداره همش میگم میگه فلان سال دادم اینجا چون شهرستانه دادن خمس اخر ساله دیگه نه  اگه مثلا چندسال باشه چجوری میشه محاسبش کرد

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

من 16سالمه زیادم با خمس اینها هنوز بلد نیستم اما پدرم سواد نداره مادرم هم همین طور فقط گفتم خم ...

قضیه خمس هم یه کم پیچیده ست...اگه یقین نداشته باشی که از پولی که بهش خمس تعلق گرفته هست یا نه حلاله و مشکلی نداره.

ولی اگه مطمئن باشی که از مالی که بهش خمس تعلق گرفته دارین استفاده میکنین.خمس بر گردنتون هست و هر موقع توانایی داشتین باید پرداخت کنین.

پس انداز ها خمس دارن

نظر مراجع تقلید متفاوته...بازم خودتون پیگیر باشین.

ولی اگه پس انداز برای انجام کار یا خرید چیزی در آینده ای نزدیک باشه.خمس نداره.

طبق نظر مرجعتون عمل کنین.توی اینترنت سرچ کنین

قبلا یه هیئتی سفت و سخت بوده .پیاده سفر کربلا رفته... کلی اهل خدا و پیغمبر بوده. نمیدونم چی میشه ک ...

ببین عزیزم هیچی با اصرار کردن درست نمیشه.شوهر منم اوایل ازدواج نماز میخوند روزه هم ماه رمضون میگرفت.ولی خانوادش مسخرش کردن دیگه نه نماز خوند نه روزه .تازه خیلی توقعاتی که ازش نداشتم اتفاق افتاد.دارم میگم اصرار نکنی بهتره چرا تو خودتو بخوای ناراحت کنی..هر کی تو قبر خودش میخوابه.الانم زمونه یه جوری شده که هیچ مردی به تعهداتش عمل نمیکنه اصلا.یه مدت سکوت کن باهاش مهربونی کن بعد صحبت کن نرم نرمک.