2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟

هر چی دارایی و اموال بود به اسم خودش کرد دریغ از هزار تومن پول خیانت کرد  !ب مامانمم کلی فش داد گورشو گم کرد خونه باباش

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ازشما ناراحت نبوده از اینکه داشته جاری دارمیشده ناراحت بوده 😅😅

اینک چیزی نیس

من ی نفرو میشناسم از وقتی حاری دار شد انقد ب پرو پای شوهر و خونوادش پیچید و فتنه بازی درآورد ک بعد از 2سال شوهرش طلاقش داد😐😐

الانم میگه من فرشتم😕😕

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود
ازشما ناراحت نبوده از اینکه داشته جاری دارمیشده ناراحت بوده 😅😅

نمی دونم والا

مامانم که اول به خودش زنگ زد دعوت کرد از دو هفته قبل هم گفت داریم میریم فلان روز

نیم ساعت قبل رفتن گفت من نمیام 

ما هم گفتیم اوکی :))

البته از حق نگذریم خوبیایی هم دارن 

هه واس داستاناس خوبیاشون 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عامو بیخیال سرتون تو کار خودتون باشه

یعنی چی هی خواهرشوهر ایطوره

مادرشوهرم اوطوره

فلانه 

زنداداشم بیساره

عامو شما خوب

جمع کنین این بساطتتونو اه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من خودم عروس شدم تو عروسیم زنداداشم میگفت خوب نشدی و عقدت قشنگتر بودی و یه عالمه انتقاد که آرایشت فلان و بمان و وای که عقدت چقد ناز شده بودی    حالا جالبه تو عقدم یه کلمه نگفت قشنگ شدی!!!!!