2777
2789
اونسری هم بی بی چک نذاشتم دیگه از بس منفی دیدم میترسم بزارم. دسترسی ب داروخونه هم ندارم شوهرمم ک نمی ...

انشاالله مامان میشی

امیدت بخدا

پری به منم خبر بده رفتی آز باشه

انشاالله مامان میشی امیدت بخدا پری به منم خبر بده رفتی آز باشه

باشه حتما

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فردا میری ازمایش میدی پری؟؟ خبرشو بهم بده

سلام اره ظهر میرم.. اما هیچ علائمی ندارم😭😭

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
طبیعیه منم اگه این تهوع نباشه هیچ علایمی ندارم پری کی موعد پریت بوده؟؟

ما که آی وی اف میکنیم موعد نداریم ۱۶ روز بعد انتقال آز داریم . منم ک فقط با دارو میشم ۳ ساله

سلام فردا میری ازمایش میدی پری؟؟ خبرشو بهم بده

سلام عزیزم. خداروشکر مثبت شدم. حالا فردا زنگ بزنم دکتر چی میگه

وای خدارو هزارمرتبه شکر پری خیلی واست دعا کردممم خیلی خوشحالم ای خدا شکرت مبارک باشه

ممنون عزیزم مرسی از دل مهربونت.. دعا کن سالم و صالح بیاد بغلم.. ان شالله خودتم بارداری خوبی داشته باشی

پری تیکر بارداریت مبارکککککککککککککک

مرسی عزیزم😍😍