2777
2789
موفق باشی گلم ان شالله ک کارت به ای وی اف نکشه

مرسی عزیزم انشالله شمام نتیجه بگیری من 10 ماه اقدام کردم نشد دکتر گفت تنبلی داری اونم خفیفه تخمکات ضعیفن 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پری جون خوبی چخبرا؟ تا کجا پیش رفتی چیکارا کردی؟

سلام عزیزم خوبی . تو چه خبر  خوبی؟ نی نی خوبه؟ سونو رفتی؟ 

من پریود شدم رفتم ک دوباره انتقال بدم ان شالله تا ۱۵ الی ۲۰ روز دیگه انتقال بدن ... دلم دوقلو میخواد البته اگه خدا صلاح بدونه...😁😁😁خوش اشتهام.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
فدات نه سونو ندادم انشاالله هرچی دلت میخواد خدا بده بهت

ممنون عزیزم التماس دعا

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام عزیزم چطوری خوبی چخبرا تا کجا پیش رفتی؟؟؟

سلام مرسی توخوبی؟ نی نی خوبه؟ 

منم ۱ هفتس انتقال دادم . منتظرم 

سلام ممنونم خوبه بسلامتی یعنی انتقال دادی به رحمت؟؟؟؟امیدت بخدا گلم

اره عزیزم ۲۲ تیر انتقال دادم. امیدم ب خداست فقط

بسلامتی حالا تا چندم باید منتظر بمونیم؟؟؟؟

ممنون.. ۶ مرداد آزمایش دارم

واییی چه عالی انشاالله خوشحال بشی عزیزم

ممنون عزیزم. ۲ روزه تخمدانم یهو تیر میکشه. امشب ایستاده بودم دردم گرفت واقعا .. اونسری از روز اول تا روز ۶ تیر میکشید بعدش کلا از بین رفت حالا برعکس از روز ۸ شروع شد تازه

ممنون عزیزم. ۲ روزه تخمدانم یهو تیر میکشه. امشب ایستاده بودم دردم گرفت واقعا .. اونسری از روز اول تا ...

سلام پری خوبی

بیبی چک بذار

چخبرا

یه خبری بهم بده دخترر

خیلی به فکرتم

سلام پری خوبی بیبی چک بذار چخبرا یه خبری بهم بده دخترر خیلی به فکرتم

اونسری هم بی بی چک نذاشتم دیگه از بس منفی دیدم میترسم بزارم. دسترسی ب داروخونه هم ندارم شوهرمم ک نمیگیره میگه استرس میگیری یهو برو آز

دعا کن واسم بگیره