2777
2789
عنوان

ظاهر فکر کرده من شوخی میکنم باهاش😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 107 پست
همینایی ک الان اومدن بهت میگن متاسفم‌واست با این برخوردت اگه خانواده شوهر بهشون بگه بالا چشمت ابروئه ...

قربون آدم چیزفهم و باعقل وشعور 

به به چه حالی کردم 😂😂😂😂😂😂

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مش‌کل اینه که منم نباشم میان خونم

خب بیاین تونباشی که عذاب بکشی اونا هرجور راحتن وقتی دیدن خونه رو ترک کردی که اومدن خودشون جمع میکنن میرن 

خب بیاین تونباشی که عذاب بکشی اونا هرجور راحتن وقتی دیدن خونه رو ترک کردی که اومدن خودشون جمع میکنن ...

نه بابا اصلا اونقدر شعور ندارن که بفهمن من چون ناراحت بودم رفتم.

عجب صبری خدا دارد...

ببین عزیزم من خیلی کوتااااااه اومدم خیلی 

بارها وبارها بخاطر همین مهمون حبیب خداست هزاران محبت کردم مهمونداری کردم دعوت کردم همیشه بهترینارو واسشون ردیف کردم و خواستم دیگه جوری بود که شوهرم خودش کات کرد گفت حقیقته ولی بایدقبول کنم که مادرم وخواهرام چشم دید زنمو ندارن حتی من مخالفت کردم ولی اون قبول نکرد اتفاقا بهترین راه بود زندگیم خیلییییییی آرامش گرفت توهم تاشوهرت بهش ثابت نشه یخرده سختته ولی باشوهرت راه بیا بخاطراونا زجرنکشه طفلی

آره خیلی سخته 

ولی اینجوری انگار یدست شوهرت دست اوناست که میکشن دست دیگش دست شماست میکشی

عدابم فقط نصیب شوهرت میشه بنظرمن خودتو خالی کن جوابشونو رک بده شوهرتم بگو مشکل خودمه خودم حل میکنم فقط نگی چرا فلان وبهمان

دیگه چاره ای نیست.من یا عاشق عاشقم یا فارغ فارغ.باید انتخابشو بکنه.فقط همیشه به زبون میگه انتخابم تو ...

بنظرم بجای این بچه بازیااا و مقایسه کردنا وانتخاب کردنا یکم به زندگیت برس.چون فقط زندگی خودتو خراب میکنی.هیچ سود یا ضرری برای ما نداره.تنها ضررش به خودت برمیگرده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم