2777
2789
عنوان

ظاهر فکر کرده من شوخی میکنم باهاش😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 107 پست
همه چی باید دو طرفه باشه .اگه اون به اندازه من برام ارزش قائل نیست .پس چرا ادامه بدم؟

نه گلم ادامه بده فقط روشتو عوض کن 

کاری کن که شوهرت جذبت شه زدش نکن برگ برندت شوهرته اونوازدست نده 

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم ادامه بده فقط روشتو عوض کن  کاری کن که شوهرت جذبت شه زدش نکن برگ برندت شوهرته اونوازدست ...

هیچکس نمیدونه چکار کردم واسه این زندگی.هرگز با خانوادش بد رفتار نکردم .حتی ۱ ماه از مادرشوهرم مراقبت کردم و کارایی کردم که واسه مادر  خودم نمیکردمحتی دستشویی نمیتونس بره.دیگه خودت فکر کن وضعش چی بوده .بعد در اخر من مقصرم

عجب صبری خدا دارد...

استارترجون همسرت نمیتونه بگه نیاین خونمون نه اون هیچ مردی نمیتونه بگه 

باید یه راه صحیح پیداکنی گلم 

استارترجون همسرت نمیتونه بگه نیاین خونمون نه اون هیچ مردی نمیتونه بگه  باید یه راه صحیح پیداکن ...

میدونی میخام همینو بفهمم که قدرتشو داره یا نه.چون من قدرتشو داشتم .میخوام بدونم اونم داره یا نه.

عجب صبری خدا دارد...

همینایی ک الان اومدن بهت میگن متاسفم‌واست با این برخوردت اگه خانواده شوهر بهشون بگه بالا چشمت ابروئه میان اینجا تاپیک میزنن و گله میکنن و میرن تو پربازدیدا و ب فکر انتقامن...حالا همه شدن ادم خوبه😂😂😂

من خودم تا حالا هیچ بدی از خانواده شوهر ندیدم‌ واسه همین مث بقیه نمیام‌بیخود ادا تنگارو در بیارم و تو رو مقصر بدونم و قضاوتت کنم...

عزیزم هر کاری ک فک میکنی ارومت میکنه انجام بده ولی هیچ وقت ب خاطر اونا فکر جدایی ب سرت نزنه همین..

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
میدونی میخام همینو بفهمم که قدرتشو داره یا نه.چون من قدرتشو داشتم .میخوام بدونم اونم داره یا نه.

خب البته یه مرد قدرتشو داره فقط بحث رودروایسی ایناست بگه بیشتر دشمن میشن داستان میشه فقط یه سیاست نشونش بده ازون راه عکس العمل نشون بده همون روزی میان خونه نباش ...یابگو مهمون دارم ... یابگو خونه فامیلامم یا .... یچیزبگو ولی نمیشه گفت نیایین 

حالاکه مهمون مشهدزیاددارن برن جاهای دیگه 

همینایی ک الان اومدن بهت میگن متاسفم‌واست با این برخوردت اگه خانواده شوهر بهشون بگه بالا چشمت ابروئه ...

اخه میترسم .میترسم که شوهرم طرف اونا باشه و من بهش اعتماد کنم و بچه بیارم.بعد از طریق بچه عذابم بدن.چون اطمینان ندارم بهش نمیخام بچه بیارم.

عجب صبری خدا دارد...