2777
2789
عنوان

ظاهر فکر کرده من شوخی میکنم باهاش😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 107 پست

والا بلله به پیر به پیغمبر اگه شوهرتو یه ذره دوست داشتی بخاطر شوهرتم بود هیچی نمی گفتی ای خدا ماها داریم به کجاها می ریم عاقبت هممون خاکه چرا آنقد بیرحم شدیم خودتو بذار جای شوهرت حتی تصورشم سخته

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اذیتم میکردن هیچوقت جواب پس ندادم .هیچوقت بی احترامی نکردم .ولی کینه ای ام نمیتونم فراموش کنم ب ...

زهرا و اینجوری نباید بریزی عزیزم اینجوری فقط شوهر بدبختتو عذاب میدی و پیرش میکنی

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭

شماازکجامیدونین که استارتر چه وضعی براش پیش اومده که میگه دوست ندارم بیان خونمون ... لابد مث من بوده دستش بی نمک بوده یا همش سرش فتنه کردن روزخوش براش نذاشتن .. ازکجامعلوم چراکسی خودشو جای استارترنذاشته حق به اونم باید بدیم 

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟

هیچ وقت شوهرت رو تو دوراهی انتخاب یا شما یا خانوادش قرار نده 

با سیاست باش ک زندگیتم حفظ کنی ، بدی هم میکنن با سیاست همون موقع بفهمون ک کارشون اشتباه بوده ک دیگه تکرار نشه و برای شمام کینه بوجود نیاد 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
میدونی مشکل از منه که همیشه وقتی گیر میکردم بین خانوادم و شوهرم .شوهرمو انتخاب میکردم . اینو خودشم و ...

خب خودت تصمیم میگرفتی طرفه شوهرتو بگیری نباید منت بزاری و انتظار داشته باشی 

عزیزم اگه باهات بد تا کردن نزار رنگ خونتو ببینن مقاومت کن بزار درس عبرت بشه

دقیقا 

من یریز باهام بدتا کردن وقتی پشیمون شدن کات کردم چون دردمندم کردن به هیچ شرایطیم راضی نمیشم رنگ خونمو ببینم یاحتی پاموخونشون بذارم

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
شماازکجامیدونین که استارتر چه وضعی براش پیش اومده که میگه دوست ندارم بیان خونمون ... لابد مث من بوده ...

بخدا انقدر حالم بده تازه دوروزه سرما خوردم .حال ندارم تعریف کنم.وگرنه حق رو به من میدادن.اره دقیقا .هیمنایی که میگی سر من اومده

عجب صبری خدا دارد...

شما خانم ها ديگه شورش رو در اوردين يكم منطقي باشين اي بابا خودتون س روز با مادرتون نميسازين تو خونه جرات نداره خواهرشوهر يا مادرشوهر ي كلامي ي نصيحتي بكنن تا ب منظور گرفتين يكم ظرفيت تون رو ببريد بالا اخه

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
خب خودت تصمیم میگرفتی طرفه شوهرتو بگیری نباید منت بزاری و انتظار داشته باشی 

چطور نباید انتظار داشته باشم؟ اگه بخام از این به بعد منم طرف خانوادمو بگیرم .باید منو برای همیشه فراموش کنه

عجب صبری خدا دارد...