2777
2789
عنوان

من حساسم رواین موضوع ولی شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 53 پست
مادرشوهر و پدرشوهرمنم علی الحساب میخوان پاچه منو بگیرن...حتی اگه من کاره ای نباشم، از طرفشون به گفته ...

زبون داشته باش خواهر. وقتی دعوات میکنن تو صدات رو ببر بالاتر تا بشینن سرجاشون، وقتی بی حرمتی میکنن تو هم جوابشون رو بده وگرنه تا میتونن میزنن تو سرت. منم الان 2 ساله به این نتیجه رسیدم و تازه دارم رنگ ارامش رو میبینم

زبون داشته باش خواهر. وقتی دعوات میکنن تو صدات رو ببر بالاتر تا بشینن سرجاشون، وقتی بی حرمتی میکنن ت ...

منم بلدنیستم اینکاروبکنم اخه اینا باخنده یا متلک میگن خیلی باارامش وباسیاست 

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشخصه خیلی مهربون و حساسی 

گلم خواهرانه میگم زنگ زدن نداره نه تو زیاد زنگ بزن نه انتظار داشته باش اونها زنگ بزنن اخه زنگ بزنن چی بگن فقط درحد فرمالیته گاهی بهشون زنگ بزن اونم درحد یکی دودقیقه نه بیست دقیقه صحبت😮 اخه کی به مادرشوهر زنگ میزنه ۲۰ دقیقه حرف میزنه 

گلم من دقیقا دوران شما را گذروندم هرچی بیشتر محبت میکردم اونها کمتر مخبت میکردن گاهی حتی گریه میکردم چرا  بهم توجه ندارن 😑😏

تا اینکه متوجه شدم خودم مقصرم اخه توقعم بیجا بود هر کس اخلاق خودشو داره نمیشه بزور کسی را عوض کرد مطمینا اونها شما را دوست دارن ولی دیگه مدلشون اینه 

شما هم درحد احترام ارتباط داشته باش ولی بیشتر از وظیفت کاری نکن که پرتوقع بشی

ببین من وقتی دیگه از ذهنم بیرونشون کردم و به عنوان اشنا فقط در حد توانم بهشون احترام گذاشتم و بی توقع شدم بعد مدتی ناخوداگاه معحزه شد الان با اینکه واقعا احساسشون برام مهم نیست مدام سراغم را میگیرن دوستم دارن و واقعا از ته دل بهم محبت میکنن من هیچ وقت بد خواهشون نبودم ومحبتم را بدون توقع انجام دادم و درحد توانم   معجزه را دیدم......

رودربایستی هم نکن اگر نمیتونی فعلا دعوت نکن بگو باشه برابعد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم مشخصه خیلی مهربون و حساسی  گلم خواهرانه میگم زنگ زدن نداره نه تو زیاد زنگ بزن نه انتظار ...

مرسیییییییییییییییی بابت پیشنهاد ودلگرمیت 

باشه منم این کارومیکنم چون به نظرم منطقی اومد ایشالله جواب بگیرم چون دوس دارم ارامش فکری داشته باشم باید تمرین کنم

منم بلدنیستم اینکاروبکنم اخه اینا باخنده یا متلک میگن خیلی باارامش وباسیاست 

شما هم با خنده و متلک جواب بده. اگر خیلی بهت فشار اومد و نتونستی جواب خوبی هم بدی اخمات رو بکش تو هم و مستقیم بگو منظورتون از این حرف چیه؟ من بعد 7 سال زندگی مشترک فهمیدم اگر جلو خانواده شوهر زبون نداشته باشی یه لقمت میکنن. ولی اگر سریع بهشون بتوپی و جوابشون رو بدی مثل چی ازت میترسن و ارج و قربت پیششون بیشتر میشه. 

خانواده شوهر من ادمایی بودن که وقتی میرفتیم خونشون بهترین میوهاشون رو میزاشتن جلو دخترا و دامادا و ون میوه های ریز یا گل زده رو میزاشتن برا ما، به بهونه اینکه شما غریبه نیستین ولی دخترا و دامادامون غریبه هستن. در مورد همه چی حتی غذا هم همینجور بود.خیلی از این موضوع ناراحت میشدم ولی سکوت میکردم و دست به اون میوه نمیزدم. تا باهاشون دعوام شد و توی اون دعوا بهشون گفتم که اینکارو میکردن و من ناراحت میشدم بعدم بهشون گفتم اگر بازم کارتون رو تکرار کنین منم میشم یکی مثل خودتون. سری بعد بازم برا میوه گل زده و ریز اوردن و برا دختراشون بهترین میوه هارو. منم دیدم اینجوریه با عصبانیت بشقاب میوه رو پس زدم که یه صدای خیلی بدی داد . مادرشوهر گفت چرا میوه نمیخوری. گفتم من این میوه هارو میریزم تو سطل اشغال توی خونه خودمون نه اینکه بزارم جلو مهمون. جلو داماداش بهش گفتم. مادرشوهرم کبود شد و نمیتونست هیچ حرفی هم بزنه. ولی از سری بعد ادم شد و برام میوه خوب اورد

مادرای دخترا واقعا دلسوزن ...مادرمن که فراتراز مادره یه فرشتس مثل مادرهمه

همه فکر میکنن مادرخودشون بهترینه اینو از من داشته باش حتی اگر مادرشوهرت شمر باشه برا بچه هاش اونم بهترینه و یه فرشست البته پسرها نمک نشناسنتر از دخترها هستن اگر شوهرت نمیگه مادرم بهترینه علتش نمک نشناسی مردهاست  

مردها زحمات همسرشونم زود فراموش میکنن

گاهی همسر من به مادرش ایراد میگیره  میگم  وقتی زنی  که ۹ ماه به شکم کشیدتت را راحت بخاطر بقیه میزاری کنار پس وای بحال من منم یه روزی زحماتم را فراموش خواهی کرد....

مرسیییییییییییییییی بابت پیشنهاد ودلگرمیت  باشه منم این کارومیکنم چون به نظرم منطقی اومد ایشال ...

حتما تمرین کن من اوایلش برام سخت بود مطالعه کردم دیدم از نظر روانشناسی باید بی توقع بشم نمیتونستم بپذیرم ولی الان طوری شده نسبت به همه ی ادمها اینجورشدم از احدی توقع دلسوزی و مهربونی ندارم  البته بجز همسرم 

البته الان دیگه خودم را فدای هیچ کسی هم نمیکنم و تعارف را از زندگیم کلا حذف کردم

حتما تمرین کن من اوایلش برام سخت بود نطالعه کردم دیدم از تظر روانشناسی باید بی توقع بشم نمیتونستم بپ ...

خوشبخت باشی .عزیزم حرفات کاملا منطقی بود 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
شما هم با خنده و متلک جواب بده. اگر خیلی بهت فشار اومد و نتونستی جواب خوبی هم بدی اخمات رو بکش تو هم ...

ایول داری دختر 

عید پارسال نمیتونستیم بریم شهرستان ...چهارشنبه سوری که اونجا بودیم به اصرار مادرشوهرم یه ظرف اجیل اوورد پدرشوهرم

چیا بگم بهت بخدا خجالت میکشم بگم ... یه بار ماعقدبودیم بخاطر بودن من اونجا اجیل تو کاسه های یه نفره میریختن (من فوق العاده چشمودل سیرم اصلاخانواده خودم همچین اخلاقی ندارن که چیزی رو قایم کنن) منم توخودم میگفتم حتما رسمشونه تو کاسه میریزن ... بعد اتفاقی پدرشوهرم گوشیش زنگ خورد یهو رف بیرو بحرفه منم ازاتاق اومدم بیرون دیدن اجیل ریخته تو یه بشقاب پره پر ووقتی میرفته زده فرستاده زیر مبل........... اینقد ناراحت شدم شوهرمم باهام بود دید خیلی غصه خوردم خیلی 

سال هاگذشت وایشون عید رواومدخونه ما (کلا این چن سال که عروس شدم خدارو هزاران بار شکر یه بارهم اجیل نخریدیم همش از شرکت میدن سالی دوسه بار...ینی همیشه خدا داریم توخونه) چهارمغز که داشتیم دیدم دندوناشونو کشیدن رفتم میکس کردم اووردم دادم تا بخورن راحتتر چن بار تو یه هفته ای که بودن خونه ما 

همه فکر میکنن مادرخودشون بهترینه اینو از من داشته باش حتی اگر مادرشوهرت شمر باشه برا بچه هاش اونم به ...

درسته نظرت ولی من همچین اخلاقی ندارم همه رو همه جانبه درنظرمیگیرم عزیزم نه برخوردش بامن که

شوهرمن از یه دختر هم باوفاترومهربونتره باخانوادش وخیلی بیشتراز من دلسوزخانواده هامونه 

کلا پدرشون نسبت به فرزنداش کوتاهی عمدی میکنه 

شاید کارم فکرم اشتباه بوده ولی دوسداشتم بااین کارام اوناهم متوجه چیزایی بشن

اخه همش میشنیدم تو فک وفامیلاشون فلانی اینکاروکردماهم اینکاروکردیم... خواستم خوب برم جلوتااوناهم دیگه خوب باشن 

ولی ای دل غافل

همه فکر میکنن مادرخودشون بهترینه اینو از من داشته باش حتی اگر مادرشوهرت شمر باشه برا بچه هاش اونم به ...

ولی خواهرشوهر من اولین کسی بود که وقتی فهمید مامانش چکار کرده بهم گفت قطع رابطه کن باهاشون وگرنه زندگیت میره رو هوا. گفت وقتی من جوون بودم بخاطر دخالتای مامانم توی زندگیم خیلی اذیت شدم و دائم دعوا داشتم برا همین تو قطع رابطه کن تا مثل من نشی. پس میدونسته مامانش چه اخلاق گندی داره

ایول داری دختر  عید پارسال نمیتونستیم بریم شهرستان ...چهارشنبه سوری که اونجا بودیم به اصرار ما ...

دیگه از این کارا نکن عزیزم. اگر بهت احترام نزاشتن تو هم بهشون احترام نزار. با احترام گذاشتن اونا نمیگن به به چه دختر مودب و خانواده داری، بلکه میگن وظیفشه برامون اینکارارو کنه و هر روز توقعشون نسبت به دیروز بیشتر میشه و در مقابل بی احترامیشون بیشتر. اما اگر یه بار مثل خودشون رفتار کنی میفهمن اگر بزنن، میخورن، برا همین جلوی خودشون رو میگیرن و یه سری کارای ناشیست رو انجام نمیدن.

دیدی عروسایی که خیلی هارن و سریع پاچه میگیرن رو مادرشوهر خیلی دوست داره و حتی شوهرم ازش حساب میبره؟ فکر میکنی برا چیه؟ برا اینکه میدونن اگر بهش احترام نزارن سریع پاچشونو میگیره و بهشون میپره، برا همین جلوش خیلی مراعات میکنن و زیر و بلاش میکنن. سعی کن تو هم عروس بده باشی تا ازت حساب ببرن. تو این دنیا خوبی ارزشی نداره و اگر خوب باشی کلاهت پس معرکست

زبون داشته باش خواهر. وقتی دعوات میکنن تو صدات رو ببر بالاتر تا بشینن سرجاشون، وقتی بی حرمتی میکنن ت ...

نمیشه شوهرم زیردست باباش کار میکنه اگه من سروصدا زیادی بکنم شوهرمو میندازه بیرون بعد اینهمه کار که براش کرده،سهمشم بالا میکشه...پست تر از این حرفا هست پدرشوهرم.یبار حسابی دعوا بپا کردم که چرا  جاریم و شوهرمو دایم تشویق میکنه با هم دوست باشن و گرم بگیرن و جلو خودم به شوهرم میگه طلاقش بده یا کتکش بزن،شوهرمو انداخت بیرون،سند کارخونه که قانونا باید به نام سه تا پسراش میکرده رو همه رو درست بنام زده به شوهر من که رسیده بنام پسر برادرشوهرم زده اصلا شوهرمنو پشمم حساب نمیکنه،70سالشه نهایتا میمیره چندسال دیگه راحت میشیم