2777
2789
عنوان

من حساسم رواین موضوع ولی شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 53 پست
نمیشه شوهرم زیردست باباش کار میکنه اگه من سروصدا زیادی بکنم شوهرمو میندازه بیرون بعد اینهمه کار که ب ...

همیشه یکی از معیارام برا ازدواج این بود که شغل همسرم وابسته به خانوادش نباشه. الان دقیقا وقتی اینو تعریف کردی پیش خودم گفتم الهی شکر که همچین معیاری داشتم و بهش رسیدم. حداقلش اینه که همیشه زبونم درازه .و از چیزی نمیترسم. والا اگر شانس پوسیده ما هست، پدر شوهره تا 200 سالگی عمر میکنه و چیزیش هم نمیشه😆😆😆😆همیشه وقتی از مادرشوهرم ناراحتم و میخوام خودم رو دلداری بدم که زود میمیره مامانم بهم این حرفو میزنه😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه یکی از معیارام برا ازدواج این بود که شغل همسرم وابسته به خانوادش نباشه. الان دقیقا وقتی اینو ت ...

آره مامان منم میگه آرزو مرگ پدرشوهرمو نکنم میگه عمرش طولانی میشه،ولی دست خودم نیست خیلییییی کثیف و پلیده فقط من آرزوی مرگشو نمیکنم دامادها و دوتا عروسای دیگش هم همین آرزو رو دارن

همیشه یکی از معیارام برا ازدواج این بود که شغل همسرم وابسته به خانوادش نباشه. الان دقیقا وقتی اینو ت ...

من بزرگترین اشتباهم اعتماد به بابام بود که گفت از نظر مالی کاملا میتونه تامین کنه ولی حالا میبینم فقط خودشو داره با لباس زیرش،آس و پاس

من بزرگترین اشتباهم اعتماد به بابام بود که گفت از نظر مالی کاملا میتونه تامین کنه ولی حالا میبینم فق ...

من وضعیت مالی بابام خیلی خوب هست، همیشه تو رفاه بودم و بهترین ماشین زیر پام بود. اما همیشه برا ازدواجم میگفت اگر یه خواستگار داشتی که یه موتور گازی له داشت ولی مستقل بود و دستش توی جیب خودش بود رو ترجیح بده به کسی که پولداره ولی مال باباشه. چون شاید یه روز بین پدر و پسر به هم خورد، و پدر دیگه پسرش رو حمایت نکرد اونوقت تو میمیونی و یه شوهربیکار. اما اون که موتورگازی دارا رو حداقل میتونی روش حساب کنی که یه اب باریکه ای داره. 

ایشالا به زودی شوهر تو هم مستقل میشه و راحت میشی.

من وضعیت مالی بابام خیلی خوب هست، همیشه تو رفاه بودم و بهترین ماشین زیر پام بود. اما همیشه برا ازدوا ...

شوهر من فقط با مردن باباش مستقل میشه،تاحدی وابستس که اگه بش بگه آب نخور نمیخوره

شوهر من فقط با مردن باباش مستقل میشه،تاحدی وابستس که اگه بش بگه آب نخور نمیخوره

ایشالا به اونجا نمیکشه. خدا خیلی بزرگه. اگر بخواد یه راه میزاره جلو پاتون که خیلی راحت شوهرت مستقل میشه. دعا میکنم که خدا همچین راهی بزاره جلوتون

ایشالا به اونجا نمیکشه. خدا خیلی بزرگه. اگر بخواد یه راه میزاره جلو پاتون که خیلی راحت شوهرت مستقل م ...

بابام خیلی سخاوتمنده و هنوزم ساپورت مالی داره برام،وقتی بهش میگم چرا گند زدی به زندگیم با دروغی که بهم گفتی میگه خودم خرجتو میدم کاریت نباشه😔انشالله که از دست پدرشوهر عجوزم نجات پیدا کنیم زود و بخوبی