2777
2789
عنوان

من حساسم رواین موضوع ولی شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 53 پست
برو خداروشكر كن ك زنگ نميزنن و فتنه راه نميندازن فقط همين.....

تو این مورد اره خداروشکر

ولی میدونی که از وقتی من با پسرشون ازدواج کردم چقد خوش بحالشون شده همه فامیلشونم اینو میدونه وهی بهم پیش اونا میگن

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن هیچوقت هییییچکس جای پدرمادرخود آدم نیست.منم وقتی به مادرشوهرم میگم مامان چندشم میشه اینو شو ...

من بهش میگم مادرجون. از بعد از یه دعوا که باهاشون داشتم و مقصر اونا بودن قسم خوردم با فامیلی صداشون کنم. ولی بعد دیدم نمیشه کلا صداش نکردم. اگر کاریش داشته باشم بهش میگم: میگما😆.

نکبت رفتم خونشون یه مشکلی برام پیش اومد مجبور شدم سریع خودم رو به بیمارستان برسونم، اونا هم از بارداری من خبر ندارن، بدا همین شوهرم بهونه اورد که سر کار یه مشکلی پیش اومده و باید برم سرکار. چنان جیغی میزد که شیشه های خونه داشت میلرزید که چرا دارین میرین ، امروز نوبت خونه ما بوده. فکر میکرد با شوهرم دعوام شده. بعدم یه نگاه با عصبانیت بهم انداخت و روش رو کرد اونطرف.ادم اگر دلسوز باشه میاد پیگیر میشه که چی شده یا اصلا چرا دعواتون شده نه اینکه از هیچی خبر نداره منو محکوم کنه و قیافه بگیره برام.  منم دیدم اینجوریه بدون عذرخواهی و حتی خداحافظی از خونش اومدم بیرون و تا الان محلش نزاشتم

اوایل این حسو داری ولی وقتی واسه خودت احترام قائل باشی بقیه هم یاد میگیرن

اخه شوهرم زودزودنمیتونه ببینتشون میگم بذاربخاطرشوهرم بکنم 

اره خوب  همیشه تو فکرم میگم چون شوهرم با خانواده من اوکیه اوکی بذارمنم باشم ،دوسشون دارم زیاد ...

هیچوقت بزرگتر بودن نشونه این نیست که حرف و کار درست باشه...ولی تو هم بی محلی کن یمدت تا از سرشون بیوفته..خودت عادتشون دادی

با خودت ک رودزواسسی ک نداری،،،،، بیماری،،، ولشون کن،،،، با هز کی باید مث خودشون رفتار کرد،،،،، زیلد ...

خوشی میزنه زیر دلشون

هیچوقت بزرگتر بودن نشونه این نیست که حرف و کار درست باشه...ولی تو هم بی محلی کن یمدت تا از سرشون بیو ...

اره احتمالا خودم که نمیدونم خواهربزرگترم ندارم بهم بگه مادرم بنده خدا خیلی ساده ومهربونه

ولی مادرشوهرم خیلی زرنگه البته نه به اون حد ولی ازمادرم زرگتره

تو این مورد اره خداروشکر ولی میدونی که از وقتی من با پسرشون ازدواج کردم چقد خوش بحالشون شده همه فام ...

عزيزم منم وقتى عروسشون شدم خوش بحالشون شد بابام همه چى واسه شوهرم فراهم كرد و پول هم بهش داد چقدر هوادارى خانواده بى چشم و روى شوهرمو كرد اما اونا جگر منو خون كردن ان شالله بميرن من يه نفس راحت بكشم

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
من بهش میگم مادرجون. از بعد از یه دعوا که باهاشون داشتم و مقصر اونا بودن قسم خوردم با فامیلی صداشون ...

مادرشوهر و پدرشوهرمنم علی الحساب میخوان پاچه منو بگیرن...حتی اگه من کاره ای نباشم، از طرفشون به گفته خودشون بعنوان کادو برا بچمون یه بخاری رفتیم برا خونمون گرفتیم(خیلی سرده خونه که رفتیم اجاره بزرگه ویه بخاری کفاف نمیده)،پدرشوهرم بدش اومده که چرا اون که خودش گفته(یه بخاری کوچولو قدیمی زشت)،رو نگرفتیم.بعد دعواشو بامن میکنه در صورتیکه من داشتم تو قسمت لوازم برقیا مغازه میگشتم و نگاه میکردم شوهرم انتخاب کرد،منو تنها گیر کشیده دعوا میکنه

برادرشوهرم حدود45 روز اومدخونه ما موند وشوهرمم که هی میره ماموریت یه شهردییگه .... من میموندم وایشون یه بار به پسرشون نمیگفتن بیا اونجا براچی موندی (خیلی براشون عادیه انگار)قبل اینکه متارکه کنه با زنش تواین 6سال من فقط دوبار رفتم خونه برادرشوهرم ولی ایشون چه دله خجسته ای داشته 45روز اومدخونمون 

اره احتمالا خودم که نمیدونم خواهربزرگترم ندارم بهم بگه مادرم بنده خدا خیلی ساده ومهربونه ولی مادرشو ...

مادرشوهر و پدرشوهر منم بی وجدان و پست اند خیلییی ظلم کردن بهمون،ولی مامانم تا تونسته کمک کرده بمون

مادرشوهر و پدرشوهرمنم علی الحساب میخوان پاچه منو بگیرن...حتی اگه من کاره ای نباشم، از طرفشون به گفته ...

عجب ادمایینا ... بعضیا نمیدونم عروس رو چرا مسبب هرکاری میدونن

مادرشوهر و پدرشوهر منم بی وجدان و پست اند خیلییی ظلم کردن بهمون،ولی مامانم تا تونسته کمک کرده بمون

مادرای دخترا واقعا دلسوزن ...مادرمن که فراتراز مادره یه فرشتس مثل مادرهمه