2777
2789
چون نیاز نداری پنی سیلین فقط برای یه سری باکتری های خاصه اگه بخوان همینجوری مثل نقل و نبات بدن مقاوم ...

خداکنه اینجوری باشه 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه اینجوری باشه

عزیزم من دانشجوی پزشکیم اولین چیزی که به ما یاد میدن همینه خیالت راحت پزشک با تو دشمنی که نداره بخاطر مقاومت میگه

بعدشم انتی بیوتیک الکی برای بدن خودت ضرر داره. سرماخوردگی با استراحت و مایعات دورش بگذره خوب میشه

چه دکترای باسوادی به تورت میخورن. درست میگن. اکثر گلودردا ویروسی ان. اصلا نیازی به آنتی بیوتیک ندارن ...

چمیدونم بخدا قدیما هر دکتری میرفتم  مینوشت فرداش خوب خوب میشدم. خیلی درد بدیه مخصوصا بچه کوچیک داشته باشی

دکترا میگن وقتی برای کوچکترین علایم سرما خوردگی دون عفونت گوش و گلو و...دکترها آنتی بیوتیک تجویز می کنن بعد از یه مدت یه مقاومت عمومی تو بدن همه به وجود میاد و دیگه اگر خدای نکرده  یه بیماری عفونی بدی بیاد هیچ آنتی بیوتیکی اثر نداره.

دوست من انگلیس زندگی میکنه میگه داشتم می مردم از سرما خوردگی و حال بد دکتر نهایتا ویتامین C داد و گفت دو روز مرخصی بگیر استراحت کن و سوپ بخور در این حد.

می گفت برای بیماری های خیلی حاد پنیسیلین تجویز می کنن اونم مثل اینکه باید بستری بشن.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

عزیزم من دانشجوی پزشکیم اولین چیزی که به ما یاد میدن همینه خیالت راحت پزشک با تو دشمنی که نداره بخاط ...

موفق باشی عزیزم. عجلمه خوب شم بچم نگیره ازم. دقیقا روزی که از شیر گرفتمش مریض شدم جرات ندارم نوازش و بغلش کنم نکنه بگیره😭

چمیدونم بخدا قدیما هر دکتری میرفتم مینوشت فرداش خوب خوب میشدم. خیلی درد بدیه مخصوصا بچه کوچیک داشته ...

دمنوش آویشن عالیه، مثل چرک خشک کنه.

چای کم رنگ با زنجبیل و اب لیمو تازه هم خیلی خوبه.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

موفق باشی عزیزم. عجلمه خوب شم بچم نگیره ازم. دقیقا روزی که از شیر گرفتمش مریض شدم جرات ندارم نوازش و ...

ممنونم

اخه واقعا هر دارویی هم بهت بدن صرفا دردتو کم میکنه وگرنه باید دوره بگذره(اگه واقعا ویروسی باشه)

امیدوارم زود خوب شی🩷

دکترا میگن وقتی برای کوچکترین علایم سرما خوردگی دون عفونت گوش و گلو و...دکترها آنتی بیوتیک تجویز می ...

چ جالب ولی اره فکر کنم ویروسیه ولی خیلی طول داره میکشه

ممنونماخه واقعا هر دارویی هم بهت بدن صرفا دردتو کم میکنه وگرنه باید دوره بگذره(اگه واقعا ویروسی باشه ...

سرماخوردگی ساده داده فقط .آمپول بتامتازونم نوشت وتموم.قربونت 

دمنوش آویشن عالیه، مثل چرک خشک کنه.چای کم رنگ با زنجبیل و اب لیمو تازه هم خیلی خوبه.

عسل اویشن ابلیمو آبجوش همرو امتحان کردم هیچی🥺

خودم الان ده‌روزه مریضم بچه از مدرسه اورد همه رو نابود کرد ، هر روز هم یه علایمی داره

مدرسه ای ها سالانه ده بار میگیرن و میارن خونه

دو نفر توی فامیل من با تزریق پنی سیلین دچار اختلال شدند 

یکیش بچه بود سرما خورد با تست متوجه نشدند بودند بهش تزریق کردند بعدش فلج شد و تشخیص دادند بخاطر تزریق همین پنی سیلین بوده 

یکی دیگشونم دختر عموم هست الان ۳۷-۸سالشه کل بدنش شده کیست های گوشتی بزرگ روی پوست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»