2777
2789
عنوان

دوران شیردهی

2270 بازدید | 11 پست

سلام

خانومهایی که تجربه دارید لطفا کمک کنید 

در دوران شیردهی بجز آهن و کلسیم چه مکملی مصرف میکردید؟من وزنم داره کمتر از دوران قبل بارداریم میشه موهام بشدت ریزش داره و بعد از چندین ماه هنوز کمتر نشده زیر چشام گود شده 

دکتر پوست و مو هم رفتم گفته طبیعیه و تا یکسالگی ادامه داره این ریزش مو 

اما میخوام یه مکمل مجاز بگیرم و مصرف کنم هم یکم جون بگیرم هم به موهام کمک کنه

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص پریناتال از ماه چهارم بارداری تا ۶ ماه بعد زایمان

اون رو خوردم و الان پسرم 10 ماهه است و تقریبا 3 ماهه دیگه مولتی ویتامین نمیخورم 

من مولتی ویتامین استفاده میکنم و امگا 3. از همون نوعی که دوران بارداری استفاده می کردم.

امگا 3 چه تاثیر مثبتی براتون داشته؟

زینک مصرف کن برای موهات خوبه ی پرسوجوبکن ببین ضرر نداره چون شیر میدی اما فک نکنم ضرر داشته باشه

ممنون عزیزم حتما .اتفاقا میخواستم سرخود زینک پلاس بگیرم ولی چون شیر میدم شک دارم که باید برم دکتر زنان مشورت بگیرم

امگا 3 چه تاثیر مثبتی براتون داشته؟

تاثیری که به چشم ببینم و بگم که نمی دونم. ولی برای تقویت سیستم ایمنی موثره، برای بازسازی سلولهای بدن و خیلی چیزهای دیگه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تاثیری که به چشم ببینم و بگم که نمی دونم. ولی برای تقویت سیستم ایمنی موثره، برای بازسازی سلولهای بدن ...

دکتر بهتون داده؟خودتون شیر میدید یا شیر خشک؟

نه من از داروخانه گرفتم، بدون نسخه است. البته من ایران نیستم. الان پسرم 6.5 ماهه است و فقط شیر خودم را دادم و جدیدا هم که غذای کمکی شروع کردم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام دکترت برای بارداری و زایمان کی بود؟ توی ی تاپیک زده بودی گلنواز میخوام بدونم اون بوده خوبه یا نه ممنون

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏