2777
2789
ولی کاری ندارما شوهرت خیلی بی ادبه بهت میگه بردار بستشو اخه بسته چیه مگه بگو تو هرسب وقتی تمیزه م ...

خیلی سوسوله 

من میگم هرموقع خودت شدی بستتو نزار دم دست  

قدر همسرتو بدون

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

انگشت شمار اما بزرگ بودن

اولی تماسی که ب دروغ گفت دوستش بوده.درحالی ک دوست دختر مجردیش بود

دوم درمورد حساب بانکیش بود ک چند سال طول کشید فهمیدم

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سوسوله  من میگم هرموقع خودت شدی بستتو نزار دم دست     قدر همسرتو بدون

نه بابا منم هنوز عقدم عروسی کنم همه مردا عین هم میشن

ولی من جدی تو پریودی کسی جرات نداره بگه بالای چشمات ابروعه😂جز نازونوازش حرکت دگ بزنه حکم طلاقمو صادرمیکنم

دروغ خیلی بهم گقت قبل عقد خیلی زیاد خیلی اگ یکی شونو میفهمیدم زنش نمیشدم بعد 7ماه از عروسیمون همچی و لو داد و گفت خیلی دلم گرفت الانام خیلی دروغ میگ منم میریزم تو خودم نمیتونمم کاری کنم بیخیال دروغ و پنهان کاری خیلی بده

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊

اکثر پنهون کاری‌اش مال ماه رمضون بود

ماه رمضون از تا دم سحر با رفقاش میرفتن فوتبال

منم هربار ی دستی میزدم و می‌گرفت و خودشو لو میداد

مشخص شد هر شب می‌ره

فقط نمی‌دونم چرا میترسید ب من بگه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
الهی بگردم شوهرم خیلی خوبه بیچاره هردفعه میگفت استرس میگیری بزار من برات انجامش میدم این بار پونزده ...

منم خودش انجام میده برام 😅

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  
نه بابا منم هنوز عقدم عروسی کنم همه مردا عین هم میشن ولی من جدی تو پریودی کسی جرات نداره بگه بالای ...

ایشالا همیشه خوب بمونه برات

من دیگه ضد ضربه شدم

منتظرم همش بگذره زودتر به آخرش برسم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
منم خودش انجام میده برام 😅

چه بامزه

من بچم جیش میکنه دستم بند باشه بگم برو بشورش نمیره

دیگه چه برسه جیش منو بره ببینه

عزیز دلم نگو اینطوری  دلم میگیره باورکن😭 چرا اخه مشکلت جیه مگه

برای دخترم دعا کن

یکم زیادی خستم