2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل عقدمون بود.میترسیده بهم بگه میخواد مجردی بره سفر

اومد گفت میخوام برم واسه اردوی راهیان نور

منم خر 

گفتم سفر معنویه برو

هر چی زنگش میزدم اسم شهرهای جنوب کشورو میگفت و منم التماس دعا میگفتم

حالا نگو آقا تو راهه شماله و اسم اون شهرهارو از رو نقشه میدیده و برام میگفته

خلاصه هی میگفت ایشالا دفعه بعد باهم بیایم منم میگفتم ایشالا

ولی این ایشالا کجا و اون ایشالا کجا  

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

همیسه به شوخی سر کارم میزاره 

من عقد کردم و ماه پیش پریودیم عقب افتاده بود

بی بی چکمو دادم بهش گفتم تو یه ظرفی جیش کردم برو و اینکارو بکن و جوابشو بهم بگو

اومد جلوم نشست با کمال بدجنسی و بی رحمی

هی گفت ببین نباید ناشکری کرد خدا خواسته اولش گفتم باشه فکرکردم شوخی میکنه دیدم نه خندش نمیگیره

زدم زیرگریه و فحش دادن گف نیست بابا سوخی کردم

ققط میخاستم بکشمش 

یه بارم من سرکارش گذاشتم صدام با خواهرم شبیه همه رفتم خونه خواهرم بهش زنگ زدم گفتم روژان حالش خیلی بده اومده اینجا داره گریه میکنه میگه شما بهش خیانت کردی و ترسوندمش حسابی مونده بود جی بگه گفت الان میام اونحا بعد منم زدم زیر خنده بلند با خواهرم 

همیسه به شوخی سر کارم میزاره  من عقد کردم و ماه پیش پریودیم عقب افتاده بود بی بی چکمو دادم به ...

چه خوب که روت شده بدی اون ببره بی بی رو

من پریود که میشم همسرم میگه بسته نوار بهداشتی ها رو بردار از دستشویی بدم میاد  

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

دروغ نه اماپنهان کاری سرمناسبت‌هاداشته امامن چرا

یه بارتصادف کردم بهم زنگ زدگفت کجایی بیمارستان بودم والبته یه هفته بعدش خودش فهمید.یه باربابت یه مسئله کاری گیرکردم وقتی ساعت رودیدم نزدیک۱۰شب بود۷۸باهام تماس گرفته بودوندیده بودم بعدبهش گفتم خونه دخترداییم بودم که البته فقط۵دقیقه طول کشیدبعدش فهمید

چه خوب که روت شده بدی اون ببره بی بی رو من پریود که میشم همسرم میگه بسته نوار بهداشتی ها رو بردار ا ...

الهی بگردم شوهرم خیلی خوبه بیچاره هردفعه میگفت استرس میگیری بزار من برات انجامش میدم این بار پونزده روز عقب انداختم اصلا فکرنمیکردم حامله نباشم ازاسترس زیاد قبول کردم خودش بره انجام بده

چه خوب که روت شده بدی اون ببره بی بی رو من پریود که میشم همسرم میگه بسته نوار بهداشتی ها رو بردار ا ...

ولی کاری ندارما

شوهرت خیلی بی ادبه بهت میگه بردار بستشو

اخه بسته چیه مگه

بگو تو هرسب وقتی تمیزه میکنی توهمین درمیاری خجالتم خوب چیزیه ها

بنظرم بهش اهمیت نده