2777
2789

شوهرم کم میشه دروغ بگه همیشه هم بهم میگه زن و مرد باید با هم دوست و رفیق باشن خداییش منم از اعتمادش سوء استفاده نمیکنم چون میدونم هر اتفاق بدی هم که انجام داده باشم باهام خوب رفتار میکنه

مامان دوقلوها هستم😍😍
مگه ان تی و آنومالی نرفته بودین

رفتم ان تی اکی بود

انومالی گفتن مشکل داره

رفتم دنبال سقط اجازه سقط ندادن گفتن بچه ای که مغز و ذهنش سالمه سقط نمیشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره ازشون 😢

درسته که گناهه و قتله

ولی این افسردگی که الان دامن منو گرفته و سرخوردگی بچم تو جامعه هم از تبعات اون قانونای مسخرشونه.

نمیفهمن عقل مردم به چشمشونه

به خدا من میرم پارک بچه هه میاد دخترمو مسخره میکنه بزرگترس وایساده همینطور بر و بر نگاه میکنه و همراهیش میکنه 

نمیکنه سرشو به بازی گرم کنه یا به بچش تذکر بده 

نمیدونی یجا که میرم یه خانواده هی با دست نشون میدن بچمو و یکی یکی برمیگردن نگاهش کنن

اینقدر دلم میشکنه

سریع میام خونه فقط گریه میکنم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
درسته که گناهه و قتله ولی این افسردگی که الان دامن منو گرفته و سرخوردگی بچم تو جامعه هم از تبعات او ...

آخی عزیزم ناراحت نباش همین که خودتم غیر قانونی فرشته ای که خدا بهت داده رو سقط نکردی خدا جوابتو یه جا بهت میده انشاءاله این عمل ها جواب بده و بهبود پیدا کنه واقعا درک میکنم چطور دلت شکسته😢🙏

مامان دوقلوها هستم😍😍
آخی عزیزم ناراحت نباش همین که خودتم غیر قانونی فرشته ای که خدا بهت داده رو سقط نکردی خدا جوابتو یه ج ...

امیدوارم

من جرات ندارم با خدا در بیفتم،شما باردارین دعاتون به اجابت نزدیکه

دعاش کنین

چشم حتما عزیزم انشاءاله خدا بهترینها برات رقم بزنه🙏