2777
2789
عنوان

😍مبل جهيزيه ام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 22 پست
دوستم ميخواستم راحتى يا الزبخرم پشيمونم كردن☺️☺️☺️

من با ال راحتترم 😂

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ام پذيراييش بزرگه راستشو بخواى خودمم ميخواستم ال بگيرم ولى پشيمونم كردن آخرش😔😔

اگه بزرگه بخر قشنگ میشه ال منم دوس ندارم

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
عزيزم مباركت باشه😍😍راحتى باهاش؟؟؟اذيت نميكنه نشيمنش؟؟

مذرسی دوستم  آره خیلی خوبه ن اونجوری نرمه ک فرو بری ن چنان سفته ک اذیت بشی کاملا استاندارد و خوبه.

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
مذرسی دوستم   آره خیلی خوبه ن اونجوری نرمه ک فرو بری ن چنان سفته ک اذیت بشی کاملا استاندارد و ...

خب خداروشكر😍😍😍آخه من همه ش نگرانم اگه ازين مبلا بگيرم نشيمنش راحت نباشه🤗🤗

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
خب خداروشكر😍😍😍آخه من همه ش نگرانم اگه ازين مبلا بگيرم نشيمنش راحت نباشه🤗🤗

ن خیالت راحت باشه خیلی خوبن هم خوشگلن هم راحت و کاربردی

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙