2777
2789
عنوان

مامانا كسي شير خشك گيگوز ميده؟

104 بازدید | 19 پست

من هم شير خودمو ميدم هم شير خشك گيگوز ٢

پسرم ٨ ماهشه

كيگوز خوبه؟ فك ميكنم اپتاميل بختر باشه درسته؟

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه يه نفر بهم گفت بچه فاميلشون گيگوز ميخورده دندوناش خراب شدن چون  شيرش شيرينه قند داره

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
اپتامیل اصلابه دخترمن نساخت خیلیم روغنی وبدمزس من خودم یکم طعمش وچشیدم اماگیگوزخیلی عالیه طعمشم شیری ...

به پسر منم ساخته 

راحتم ميخوره

ببلاك و نان نخورد ولي اينو خورد

نه گفت اپتامیلHA بده بهش ضدحساسیته اممابه دخترمن نساخت من گیگوزمیدم 

وزن گيريشم خوبه؟

واسه پسر من وزن گيريشم خوب بوده با گيگوز

گیگوز خوبه 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺