2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاید خیلی واجبه سوالم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه این روش های طبیعی جواب بده چون این قرصه 200 تومنه

عرق یونجه در حد قرصه بنظرم عمل کنه چون داداشم همینجوری ی 3 روزی خورد انگار گودزلا همه چی میبلعید

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
ببین من ۱۰ ۱۲ کیلو چاق شدم واقعا میخوای بدونی چجوری؟ تا ۲۴ سالگی هرکار میکردم چاق نمسشدم لاغرترم می ...

معلومه که میخوام 19 سالمه 40 کیلوام و واقن عذاب میکشم😢

اخه وزنم زیاد شده...الان ۹۰کیلوام دکتر دعوام کرده که وزنت خیلی بالاست...واقعا میترسم بخورم هی چاق بش ...

بعله منم دردسر اب كردن بعد زايمانم ٢٠ كيلو اضاف كردم عين بيست كيلو به تنم موند

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧
عرق یونجه در حد قرصه بنظرم عمل کنه چون داداشم همینجوری ی 3 روزی خورد انگار گودزلا همه چی میبلعید

عجب😂 امتحان کنم دیگه پس از خیر قرصم بگذرم حس خوبی بهش ندارم

آره عزیزم عرق شنبلیله.  خیلی ببخشید این سوالو میپرسم یبوست نداری

نه کلا ادم نرمالیم فقط یه مدت کمبود پلاکت داشتم که اونم حل شد ولی نمیدونم چرا کلا اشتها ندارم

عجب😂 امتحان کنم دیگه پس از خیر قرصم بگذرم حس خوبی بهش ندارم

یبارم عرق زینیون خورد همینجوری منم میخواستم خیر سرم درس بخونم تا صب انگار تو میدون جنگ بودیم جوری که مامانبزرگم از تو اتاق بیدار شده بود میخندید

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎