بچه ها کسی تا حالا قرص چاقی جی فست استفاده کرده ؟؟ یا از اشناهاتون ؟ اگه اطلاعی راجبش دارید بگید هر کار میکنم چاق نمیشم دیگه رو اوردم به قرص میگن گیاهی هم هس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عرق یونجه هم خوبه .نخوردم 😂 .البته من متوسط رو به لاغرم ینی از هیکلم راضیم .اسم عرقه خنده داره .واقعا هم از یونجه هس
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
ولی واقعا عرق یونجه چاق کننده هست .و حتی بیشتر دکترا میدونن چاق میکنه بجز اون واسه یسری چیزا هم خوبه
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
مولتی ویتامین بخور😐😐من برا بارداری که خوردم انقددددر اشتهام زیاد شد که ساعت ۴صبح بیدارمیشدم به غذا خوردن....خب قطعا عوارضی هم نداره که خانمای باردار میخورن...