بچه ها کسی تا حالا قرص چاقی جی فست استفاده کرده ؟؟ یا از اشناهاتون ؟ اگه اطلاعی راجبش دارید بگید هر کار میکنم چاق نمیشم دیگه رو اوردم به قرص میگن گیاهی هم هس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بجز جریان چاقی که گفتم عرق یونجه .من قرص آهن که میخورم یکم توپر تر میشم البته منظورم 3 ماه مصرفه ها مثلا صورتم پر میشه و یکم به وزنم اضاف میشه البته بدن همه مثل هم نیس .اما عرق یونجه رو روزی ی لیوان بخور جواب میده واقعا .ضرر نمیکنی😉
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
منم مث تو بودم الان بعد زایمانم انقد چاق شدم ک از خودم بدم میاد .همینجوری خوبی بزا بمونه. البته من بدنم نرمال شده الان فقط شکم لعنتیمو نمیدونم چجوری بخابونم
اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....