2777
2789

بچه ها کسی تا حالا قرص چاقی جی فست استفاده کرده ؟؟ یا از اشناهاتون ؟ اگه اطلاعی راجبش دارید بگید هر کار میکنم چاق نمیشم دیگه رو اوردم به قرص میگن گیاهی هم هس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق یونجه هم خوبه .نخوردم 😂 .البته من متوسط رو به لاغرم ینی از هیکلم راضیم .اسم عرقه خنده داره .واقعا هم از یونجه هس

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎

ولی واقعا عرق یونجه چاق کننده هست .و حتی بیشتر دکترا میدونن چاق میکنه بجز اون واسه یسری چیزا هم خوبه

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎

این رو نمیدونم ولی یه قرص چاقی استفاده کردم هورمون هام رو ریخت بهم صورتم جوش زد

کلی دوا درمون کردم تا درست شد

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی