بچه ها کسی تا حالا قرص چاقی جی فست استفاده کرده ؟؟ یا از اشناهاتون ؟ اگه اطلاعی راجبش دارید بگید هر کار میکنم چاق نمیشم دیگه رو اوردم به قرص میگن گیاهی هم هس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عرق یونجه هم خوبه .نخوردم 😂 .البته من متوسط رو به لاغرم ینی از هیکلم راضیم .اسم عرقه خنده داره .واقعا هم از یونجه هس
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
ولی واقعا عرق یونجه چاق کننده هست .و حتی بیشتر دکترا میدونن چاق میکنه بجز اون واسه یسری چیزا هم خوبه
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
مولتی ویتامین بخور😐😐من برا بارداری که خوردم انقددددر اشتهام زیاد شد که ساعت ۴صبح بیدارمیشدم به غذا خوردن....خب قطعا عوارضی هم نداره که خانمای باردار میخورن...