2777
2789
عنوان

سیاستهاتون موقع دعوا و قهر همسر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63474 بازدید | 148 پست
نه بابا , بین زن و شوهری عار مار معنی نداره , البته فک نکن من غرور ندارم واسه شوهرم , اصلن , ولی من ...

عزیزم میشه یه سوال ازتون یپرسم؟ من کل روزای هفته شوهرم سرکاره پنجشنبه و‌جمعه فقط خونست که سرش تو گوشیشه با کسی چت نمیکنه ها مطمئنم ازش آدم پاکی هستش اما الکی با گوشیش ور میره بهش میگم یه روز خونه ای منو ببر بیرون حال و هوام عوض شه میگه بخدا خستم و همش خوابه بخدا خیلی ناراحتم باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه یه سوال ازتون یپرسم؟ من کل روزای هفته شوهرم سرکاره پنجشنبه و‌جمعه فقط خونست که سرش تو گوش ...

من مدتها این مشکل رو داشتم ، به شوهرم التماس میکردم منو ببره بیرون ، ولی الان یه راهی پیدا کردم بدون التماس راحت می ریم بیرون ، قبلا خیلی دعوا هم میکردیم سر این موضوع 

توی ساختمون با یک خانمی دوست شدم باهاش میرفتم پیاده روی ، بعد از قصد شبها هم می رفتیم،  کم کم هم شوهر اون دنبال ما راه افتاد هم شوهر من ، از اینجا فهمیدم که نباید التماس کنم بهش ، باید خودم راه بیفتم ، مثلا با خواهرم قرار می زارم جایی برم (خرید یا تفریح) شوهرم میگه خودم میبرمت یا منم باهات میام ، منظورم اینه که نه بهش گیر بده نه التماس کن که همراهیت کنه ، شاید اینکار به تو هم جواب بده 

اصلا همراهیت هم نکرد خودت برو ، به خودت حال بده ، بگو من یک هفته خونه موندم دلم پوسید ، حالا تو خونه ای من تا فلان جا میرم . 

ما خودمون هم مقصریم مردها رو بد بار آوردیم ، باور کن به فکر خودمون نباشیم صد سال سیاه اینا به ما فکر نمیکنن 

اینم یادت باشه مرد از زنی که بهش آویزون بشه خوشش نمیاد برای همین ما باید طوری رفتار کنیم که مستقل هستیم و حق و حقوق داریم ، اگر بچه دارید بهش بگو بک هفته من نگه میدارم دو ساعت شما نگه دارید منم کارهایی واسه خودم انجام بدم . همه ی این حرفها باید با احترام باشه البته .درسته که توی زندگی مشترک هستید ولی هر کدوم لازمه که وقتی هم برای خودتون بزارید 

میدونم به ما زنها بدون شوهرهامون زیاد خوش نمی گذره ولی اگر با اصرار و پافشاری ما ببرنمون بیرون چه حالی میده آخه،  وقتی ته دلش راضی نباشه.. عزیزم قلق شوهر تو پیدا کن ، خیلی دوستانه و به شیوه ی آب زیرکاهانه به خواسته دلت برس .

به قول مادر شوهرم به مردها قرص خرکن باید داد 😂😂 یعنی جوری رامشون کنی خودشون نفهمنن ، البته من اوایل زندگیم کلی کشمکش داشتم با ایشون ولی الان زندگیم ارومتره ، به این نتیجه رسیدم که تفاهم به این معنی نیست که هرچی من خوشم بیاد اونم خوشش بیاد ، بلکه درک خواسته های اون با وجود اینکه خواستش مطابق من میل نباشه ، همینطور اون باید متقابلا منو درک کنه .. نیازهای منو بشناسه،  گاهی هم نیازه که برای مرد فیلم بازی کنی و دلیلی نداره احساس واقعیتو بهش نشون بدی 

نکته آخر و خیلی مهم ، در زندگی با شوهر باید سیاست داشته باشی تا در آرامش به اهدافت برسی ، اتفاقا اصلی ترین شخصی که همیشه باید با احتیاط و مدارا همراه با سیاست باهاش رفتار کنی شوهر آدمه، چون قراره زمان زیادی کنارش زندگی کنی و وقت بگذرونی. 

یه کم در مورد اعتمادبنفس در برابرشوهر میتونی راهنمایی کنی وقتایی ک بهم توجه نمیکنه انگار هیچکس تو دن ...

برادر من نصحیت خوبی بهم کرد آویزون گوشم کردم ، گفت مرد دوست داره زن رو کشف کنه ، برای همین سعی کنید برای شوهرتون مرموز باشید ، همه چیز رو براش آشکار نکنید. وقتی توجه مرد به ما کم میشه که ما از همه چیزمون براش گفته باشیم. پس وقتی فک کنه هنوز هم براش دست نیافتنی هستی دوباره دنبالت راه میفته، و اگر تو بهش توجه نکنی براش سنگین در میاد ، حتی اگر داشتی از بی توجهی میمردی به روش نیار ، نمیگم اگر قهر کردین کش دار باشه نه اصلا، ولی خیلی احترام خودتو حفظ کن پیشش 

من وقتی با شوهرم بحثم میشه ، برای اینکه به قهر کشیده نشه اونجا سکوت میکنم می زارم حرفشو بزنه و بعد من حرف میزنم .. عزیزم وقتیکه میدونی دعواتون بشه آشتی کردن سخت میشه پس اجازه نده تا اونجا پیش بره بحثتون 

ولی اگر خب یکم کش دار شد ، من سریع بحث رو عوض میکنم بهش میگم شام چی میخوری یا یه سوال دیگه میکنم یعنی باهات قهر نیستم و اینجوری مجبور نمیشم نازشو بکشم چون شوهرم غرور داره پا پیش نمیزاره برای آشتی .. 

من مدتها این مشکل رو داشتم ، به شوهرم التماس میکردم منو ببره بیرون ، ولی الان یه راهی پیدا کردم بدون ...

سمیرا جون خیلی از نظراتت خوشم اومد آفرین بهت که اینقدر خانومی و تسلط به اوضاع پیدا کردی..

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
سمیرا جون خیلی از نظراتت خوشم اومد آفرین بهت که اینقدر خانومی و تسلط به اوضاع پیدا کردی..

ممنونم گلم شما لطف دارید . البته من کلی سختی پشت سر گذاشتم تا به این آرامش رسیدم. 

از قدیم میگن من چند لباس بیشتر از تو پاره کردم ، واقعا حقیقت داره ، منظور اینکه طرف تجربه رو با پرداختن بهای عمرش بدست آورده و وقتی کل در اختیار کسی قرار میده چقدر خوبه ازش استفاده کنه ، من خیلی توی زندگی و رابطه هام با دیگران صدمه دیدم که همه از بی تجربگی و گوش ندادن به حرف بزرگتر بوده، اگر ما از تجربه های بزرگترامون استفاده کنیم در واقع میونبر زدیم به زندگی