2777
2789
عنوان

سیاستهاتون موقع دعوا و قهر همسر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63439 بازدید | 148 پست

مشاور به من گفت معمار زندگی زنها هستن زنها این قدرت رو دارن که مردها رو تغییر بدن عزیزم نباید به قهر عادت کنین از این به بعد اصلا قهر نکن من و شوهرم برای ازدواج کلی مشکل داشتیم به زور ازدواج کردیم خانواده شوهرم راضی نبودن اونقد دوسش دارم که اگه یه دقیقه بهم اخم کنه دنیام نابود میشه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

شوهر منم تو خانوادش خیلی به قهر عادت کردن تو خونشون بیشتر اوقات خواهرش با پدرش با همدیگر زیاد قهر میکنن ولی من عادت شوهرم رو از سرش انداختم تو هم سعی کن همه غرور دارن ولی غرور وقتی داری که شوهرت رفته رفته بیشتر عاشقت میشه و ارزش میده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم الان قهریم تقصیراونم هست

دو سه روزی میشه

یکی دو باری زیرپوستی اومده جلو اما اینقدر از دستش عصبانی ام که این منت کشی های از سر واکنی آرومم نمیکنه

موقع دعوا کلا موضع همسرم سکوته 

من ولی اگه نگم میمیرم! اصلا همینه هیچی نمیگه بیشتر عصبیم میکنه انگار این همه گله شکایت من به هیچ جاش نیست! 

اگرم سکوت کنم که فکر میکنه کلا بهم بر نخورده و هیچی به هیچی

اگرم بذارم زمان بگذره که یه جوری خودشو میزنه به اون راه که انگار نه انگار من از موضوعی ناراحتم و منتظرم در موردش حرف بزنیم!

رسما روانیم کرده پسربچه ریش دار! 

اصلا فکر کن شوهرت رفتارش خیلی بد هست ولی تو که خوبی و خانومی برای زندگیت باید تلاش کنی زندگی آسون ساخته نمیشه که با بچه بازی بهم بخوره

نگو اینجوری عزیزم الان ناراحتی ازش بالاخره ما زنها هم یجاهایی اشتباه میکنیم دیگه

کاش همینجور بود که تو میگی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
اصلا فکر کن شوهرت رفتارش خیلی بد هست ولی تو که خوبی و خانومی برای زندگیت باید تلاش کنی زندگی آسون سا ...

آدم باید با سیاست با مردا رفتار کنه , در ظاهر حرف اونا پیش میره و غرورشون حفظ میشه , ولی در واقع ما اونا رو رام خودمون کردیم و بهتر و زودتر به خواسته هامون میرسیم 

انشا.. منم عوض میکنم رویه مو مثلا غذا میپزمو کارای خونه رو انجام میدم ممنونم

الان با شوهرت آشتی کردی یا قهری هنوز جانم