2777
2789
عنوان

سیاستهاتون موقع دعوا و قهر همسر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63497 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدتها این مشکل رو داشتم ، به شوهرم التماس میکردم منو ببره بیرون ، ولی الان یه راهی پیدا کردم بدون ...

الهی خیر از زندگیت ببینی عزیزم چقدر حرفاتون قشنگ و آموزنده بود درسته حق با شماست حتما این روش رو ‌‌‌‌امتحان میکنم انشالله جواب بده مرسی که با صبرو حوصله برام تایپ کردین 😍😍😍

الهی خیر از زندگیت ببینی عزیزم چقدر حرفاتون قشنگ و آموزنده بود درسته حق با شماست حتما این روش رو ‌‌‌ ...

فدای تو گلم بشم ❤❤خیلی ممنونم از دعای قشنگت ،شما هم به حق این شب عزیز به آرزوهای قشنگت برسی 😘😘

منم سکوت میکنم ولی اون حرف میزنه و دلمو میشکنه و بعد قهر شروع میشه. نمیدونم چه کنم

هر سکوتی که خوب نیس.سکوتی که طرف مقابل به حسابه متشخص بودنت بزاره خوبه وگرنه سکوتی که نتیجه ی مثبتی نداره که بدرد نمیخوره.سکوت معناهای مختلفی داره.سکوت میتونه نشانه قدرت نداشتن ادم باشه.نشانه بی زبون بودن باشه.نشانه مقصر بودن ادم توی دعوا باشه.نشانه فهم بالای ادم باشه.نشانه اهل دعوا نبودن ادم باشه و...

یه روانشناس میگفت در زندگی زناشویی و در دعواهای مختلف و دلخوریهای مختلف همیشه یک راه جواب نمیده.گاهی غذا نپختن طرفو ادم میکنه.گاهی محل نذاشتن.گاهی محبت بیشتر کردن.گاهی لباس زیر.گاهی قهر.گاهی دلیل آوردن.گاهی تعریف کردن ازش.گاهی حتی داد زدن سرش و...

هر سکوتی که خوب نیس.سکوتی که طرف مقابل به حسابه متشخص بودنت بزاره خوبه وگرنه سکوتی که نتیجه ی مثبتی ...

یدفه بشین به دعواهاتون فکر کن.اینکه فلان دعوا چه زمانی اتفاق افتاد(یعنی اینکه شب بود؟روز بود؟بعداز مهمونی بود؟بعداز یه روز پراز خستگی بود؟در دوران پریودی بود؟...).به این فک کن که اول کی شروع کرد؟من یا اون؟

چه جوری شروع کردیم؟با چه کلماتی؟با مثلا سوال؟با یه صدا زدن توهین امیز؟ دیگه اینکه چی توی دعوا اذیتت میکنه؟اینکه کاری گه نکردی رو گردنت میندازه؟یا اینقد تند حرف میزنه که راه به حرف زدن شما نمیده؟یا وقتی شما میای حرف بزنی میگه دیگه نمیخوام حرفی بشنوم؟یا در بهم کوبیدن؟...

در کل منظورم اینه که دعواها رو انالیز کنی که بفهمی سبک دعواهاتون چیه تا بتونی حلش کنی که اگه کامل تموم نمیشه لااقل تعداد دعواها کم بشه.مدت طول کشیدن دعوا کوتاه بشه.شمام بتونی حرف بزنی.حرف زدنی که بنفع شما تمام بشه نه به ضررتون.اینکه بفهمی چی میشه که وقتی حرف میرنی به ضضرت میشه که اومدی سکوت کردی ولی باز فایده نداشته.

فک کن که در دعواها چه شکلی همسرت قهر کرده.چقد طول کشیده.بعدا چه جوری قهر تموم شده.

شاید قهرش دوره داره و دستت بیاد که قهرش همیشه یه هفته طول میکشه و این مدت زمان قهر ربطی به شدت دعوا و موضوع دعوا و رفتارهای شما نداره.طرف حالش اینطوریه. 

اینجوری یکم راحتتر میشی و از دعواها کمتر اذیت میشی و کمتر خودتو مقصر میبینی.و در مدت قهر اون کمتر اذیت میشی. دیگه دعواها یه موضوع شناخته شده مبشه نه ناشناخته چون همه ادمها از چیزای ناشناخته بیشتر اذیت میشن.

البته از این تاپیک شما چندسال گذشته.امیدوارم الان شاد و راحت باشی

ما بخاطر قهرش چهارسال مشاوره رفتیم بهترین مشاور تهران چقدر خانواده ها حرف زدن باهاش فایده نداره ا ...

میشه بگی برای این قهرکردنا مشاورها چی گفتن؟نگفتن علتش چیه؟چکار باید کرد؟

هیچ کدوم از اینارو قبول ندارم چوووون

۱به اندازه ده سال زندگی کردم

ولی به اتدازه صد سال تجربه کردم و فهمیدم

آدم و برق شوهر رو جو نگیره فقط

تموم دعوا ها تقصیر آقایونه نتنفرم ازتون مردای بی خاصیت

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم