2777
2789
عنوان

اختلاف فکری من و خانواده شوهرم

336 بازدید | 38 پست

از نظر فکری و تربیت با اون ها متفاوتم و تربیت خانوادم خیلی امروزی و اصولی بوده و روشن فکر اما اون ها عقاید سنتی و کوته فکری زیادی دارند 

من رو دوس دارند و منم دوسشون دارم و بهشون احترام میزارم اما گاهی حس میکنم من رو میخوان زیاد بکشن سمت خودشون و این رو میزارم پای صمیمیت و خانواده بودن اما حس میکنم از خانواده خودم جدا میشم از هویتم و وقت کم میارم برای خودم و خانواده از طرفی دلم میخواد عقایدم همونجور بمونه و شبیه شون نشه

گاهیم حس میکنم میخوان بین فامیل مون جدا بکنند ما رو و با وصلت با خودشون سوق بدن من عاشق فامیلام هستم و خیلی خانواده با اصالتی هستیم اما اون ها مردم دار نیستند،به فکر منافع خودشون هستند و هرچی به نفع خودشونه

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

مثلا چطورین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چطورین

اهل درس و پیشرفت نیستند،به فکر ازدواج تو سن پایین اند بچه مجرد خوب ببیند سریع دست به یکی میکنند تور کنند و... 

اهل درس و پیشرفت نیستند،به فکر ازدواج تو سن پایین اند بچه مجرد خوب ببیند سریع دست به یکی میکنند تور ...

پس قطعا به روش خانوادگی خودتون برید جلو

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

مثلا عقایدشون چه جوریه؟ زن ستیزی؟

آره تحصیلات و کار زن براشون معنی نداره،پیشرفت تو زندگی معنی نداره و تلاش خاصی نمیکنند فقط زود شوهر کردن براشون مهمه یا زن گرفتند بدون توجه به همه چیز و دست به هرکاری میزنند

خب طبیعیه همه ادمها دوست دارن عروس یا دامادشون سمت خودشون باشه

وطبیعیه ازدواج کردی بالاخره هز خانوادت دور میشی عین قبل که نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اهل درس و پیشرفت نیستند،به فکر ازدواج تو سن پایین اند بچه مجرد خوب ببیند سریع دست به یکی میکنند تور ...

خب اینها به شما چکار داره شما دیگه ازدواج کردی دنبال زندگی خودت باش چکهر داری اونها چه جوری ان و عقایدشون چیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب طبیعیه همه ادمها دوست دارن عروس یا دامادشون سمت خودشون باشهوطبیعیه ازدواج کردی بالاخره هز خانوادت ...

هویتتم و اصالتمم برام مهمه 

خب اینها به شما چکار داره شما دیگه ازدواج کردی دنبال زندگی خودت باش چکهر داری اونها چه جوری ان و عقا ...

شما مجردی