2777
2789
عنوان

من غلط کردم بچه دار شدم😭😭نمیخوامش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 6724 بازدید | 225 پست
بچه داری حوصله زیاد میخواد وقتی کشش ندارید بچه دار نشید لطفا

خیلی موافقم من همیشه میگم تو بچه داری بیشترازعلم صبرلازمه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق بچه های تخسم😍😍😍😘

بچه است جانم.نه عروسک کوکی که هر وقت خواستید بخنده و هر وقت نخواستید صدا نکنه و ساکت یک گوشه بشینه.اگر بچه سالم میخواهید باید قید تمیزی خونه رو بزنید.اون بچه تازه داره دنیای اطراف رو کشف میکنه.شما هم باید کمکش کنید و به این کنجکاوی جهت بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

عزيزم الان عصباني هستي كلافه شدي، باشو يه ليوان اب بخور دست و صورتتو اب بزن، يه چاي بريز بخور

و بدون بچه كنكجاوي مي كنه تا دنياي اطرافشو بشناسه و طبيعتش اينطور هست، باهاش مقابله نكن بچه مهمون خونته، و يه روزي ميرسه مه دلت برات همه ي اين خرابكارياش تنگ ميشه اون زمان مي توني فرش نو بخري وسايل نو بخري اما نمي توني زمان از دست رفته رو برگردوني زماني كه مي تونستي با كنترل عصبانيتت و با شناخت بيشتر از روحيات بچه ها از اينكه كنار بچه ات هستي لذت ببري و بغلش كني و بهش آموزش بدي

😊 همه ي اينها گذراست خودتو اذيت نكن

بدترین کار مقایسه بچه ات با بچه های دیگس الان منم دلم برا بچه ات سوخت😢😔 مادرای مردم هم بچشو ...

شماهم از خواب بلند شی ببینی مبلات که رنگ روشنه روش پر از خودکار شده میخندی عزیزم؟

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

ولی من بهترین لحظات در کنار پسرم دادم اونم خیلی شیطونه فدای سرش که مبلامو خراب میکنه بهترسو میخرم اصلا نمیخرم فدای سرش که نصف ظرفامو شکونده بوفه و میزامو لب پر کرده ارزش یه انسان ده ها برابره چهار تا تیکه وسیله است

منم مادرم درکت میکنم ولی اینو بدون وقتی دیگه به دنیا اومد نمیخام و نمیشه نداریم نباید میاوردی الانم دیگه مسیولی

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

بچه سالم  خاصیتش اینه شیطونی و کنجکاوی شما باید خودتونو در خانه داری تقویت کنید آخا زرد چوبه رو دستمال نمی کشن با جاروبرقی کاملا تمیز میشد جاشم نمیموند دختر من بچه بود رفته بود سر ادویه ها یک قاشق فلفل خورده بود

اولا یه نفس عمیق بکش،،، آروم باش... 

دوما همه ما تو کوچیکی هامون خرابکاری کردیم یه ضرری به مامان بابامون زدیم... که اونا هم ما رو بخاطر بچه بودنمون بخشیدن. 

سوما تو در قبال اون کودک مسوولی عزیزم. مگه شیئه که میگی ورش دار ببرش.؟ اون همه احساسات تو رو متوجه میشه و تا بزرگسالی فراموش نمیکنه. 

چهارما پیشگیری بهتر از درمان است... قبل اینکه خرابکاری کنه جلوشو بگیر... سرشو با چیزای دیگه گرم کن... 

معمولا بچه های باهوش خرابکاری زیاد میکنن. 

قدرشو بدون و ناشکری نکن. 

خدایا دوستت دارم 💕💕💕

وایییی جیگرشو😍😍😍😍😍

پسر منم شیطونه،کلاپسر بچه ها همینطورن 

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

کسی که بچه کوچیک داره باید در همه کابینتارو ببنده با چیزی و همه وسایل شکستنیم از جلو دست برداره رو فرشاشم رو فرشی بندازه،یا مبلارو روکش میکنن

تو اطرافیان که اینطوری دیدم حتی مامانِ خودم

بچه همینه دیگه😐

یکم بی رحمی شما

عزیزم بچه من پیش فعال از حوصله داشتن گذشته تو این وضعیت اقتصادی چند وقت پیشا بلند شدم دیدم رو تمام م ...

بچه بیش فعال هم درمان داره ببرش دکتر

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
خوب وسایلات روشنه برای مبلات کاور بگیر.روفرشی رو فرشات بنداز.در کابینتهاتو با کش ببند.همه اینا راه ح ...

عزیزم همه اینایی که میگی دارم اما بچه من دست همرو از پشت بسته اصلا وقتی کاور باشه رو مبل نمیشینه میکنه بعد میشینه کش انداختم چسب زدم با دندوناش پاره میکنه رو فرشی هم دارم اما کوچیکه اطرافشو ریخته رو خود روفرشیم ریخته

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
شماهم از خواب بلند شی ببینی مبلات که رنگ روشنه روش پر از خودکار شده میخندی عزیزم؟

باورت میشه رو مبلای من پسرم تا الان هر چی خورده ریخته من تمیز میکنم با شامپو فرش ولی باز بچس تا الان سر این مسائل دعواش نکردم