2777
2789
عنوان

من غلط کردم بچه دار شدم😭😭نمیخوامش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 6722 بازدید | 225 پست

می فهمم چی میگی

منم یه دونه از این خونه خراب کن ها دارم . یه وسیله سالم واسم نذاشته . هر چی هم قایم کنم پیدا می کنه و میریزه وسط

ضعف اعصاب هم گرفتم . حالا تو خوبه مادرت و مادرشوهرت نزدیکت هستن و یک ساعت هم که بچه رو نگه دارن میتونی نفس بکشی

اما من غریبم و 24 ساعت ور دل خودمه

اما همه اینها می گذره و بزرگ میشه و عاقل میشه . من با این حال خدا رو شکر می کنم که این 2 تا پسر رو بهم داده . گذشته از اشک هایی که بخاطر خراب کاری این کوچکه ریختم خیلی وقت ها هم با کارهاش خندیدم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

سر این چیزاست از بچه و بچه دارشدن بدم میاد 

وای بخدا بچه دار نشو منو این شوهرم گول زد الانم دست وردار نیست بازم میخواد گولم بزنه😭

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تقصیر خودته وا چقد بی مسولیتی

حواست کجاست ک بچت این کارارو کرده جلوشو میگیرفتی باید مدام حواست بهش باشه

بعدشم کفر‌ نگو خدا قهرش میگیره

بچه زبون نفهمه حالیش نمیشه ک چیکارداره میکنه

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

😔😔😔😔😔😭😭

شکرت خدا شکرت

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
دلت به حال منه فلک زده بسوزه 😭بخدا یه روز خوب من نداشتم بچه های مردم صدا از دیوار میاد از اونا در ن ...

بچه های مردم‌🙄🙄🙄

والا پسر من سر در اومدن از پوشکش پی پی کرده بود رو فرش 

چه میشه کرد 

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات

شما از خوابت میزدی ببین چقدر راحت و طولانی خوابیدی که رفته گشته همه چیوپیدا کرده خرابکاری کردی تازه بیدار شدی دیدی..بچه روول کردی به امان خدا اگه کاری دست خودش بده میای میگی چرا ناشکری کردم اقتضای سنشه کنجکاوی و شیطنت شما یکم تنبلیتو بزار کنار

دلت به حال منه فلک زده بسوزه 😭بخدا یه روز خوب من نداشتم بچه های مردم صدا از دیوار میاد از اونا در ن ...

بدترین کار مقایسه بچه ات با بچه های دیگس الان منم دلم برا بچه ات سوخت😢😔

مادرای مردم هم بچشون هرکاری میکنه میشینن میخندن به خرابکاری بچه هاشون نمیگن نمیخوایمش

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
دکتر گفته بیش فعاله؟؟ حرف میزنه پسرت

نه دکتر میگه یکم خیلی شیطونه...آره بابا قشنگ حرف میزنه

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

منم پسرم دوسالشه خب وقتی میبینی میره تو کابینتا سرک میکشه با پارچه یا نایلونی به دو تا دسته هاش ببند نتونه باز کنه من این کارو کردم اونایی هم که یه دستگیره داره چسب زدم بعدم جلوی دست نذار خب خودت بفکر باشی این اتفاقا نمیفته