2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برج ۲ عمل شدم لوله سمت چپمو دراوردن الان ۸ هفتمه فقط با یک یا دو بار اقدام الکی 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
منم ۲۶اذر عمل باز شدم بهاطر کیست بزرگ شکلاتی و جنین خارج از رحم میخام خرداد برم دکتر واسه بارداری

حالا چرا خرداد عزیزم? منم 22 اذر عمل شدم بخاطر کیست و خارج رحم ولی دکترم گفت سه ماه بعد میتونی دوباره باردار بشی بعده عید یعنی. من فروردین میرم تو اقدام نمیتونم تا خرداد صب کنم فقط دلم پسر میخاد نمیدونم سه ماه فاصله کمه شاید دختر بشه یا ربطی نداره?

حالا چرا خرداد عزیزم? منم 22 اذر عمل شدم بخاطر کیست و خارج رحم ولی دکترم گفت سه ماه بعد میتونی دوبار ...

عزیزم ربطی ب دختر دار یا پسردار شدن نداره

تو این دوماه خیلی خرج کردم واسه دکتر بدهی بالا اوردیم شوهرم میگه بدیم بعد ب پدرشوهرم بدهکاریم اعصابمون خورد میشه 

عمل باز یا لاپاراسکوپی ؟چند هفته؟کیستت شکلاتی بود چند سانت؟

من ی قسمت از جای بخیم باز مونده میترسم شما خوب شدی!؟ کجا عمل شدی ؟؟

عزیزم ربطی ب دختر دار یا پسردار شدن نداره تو این دوماه خیلی خرج کردم واسه دکتر بدهی بالا اوردیم شوه ...

انشالا مشکلتون حل بشه عزیزم. من کیستم بزرگ بود و لوله راستمم خارج از رحم باردار شدم عمل باز شدم لوله مو دراوردن کیست هامم دکتر گفت ابشو کشیدیم خشک کردیم. نگفت کیست شکلاتی یا چی فقط گفت بزرگه. ولی گفت بعده سه ماه میتونی باردار بشی راحت. جای عملم کامل خوب شده مشکلی ندارم الان. 

انشالا مشکلتون حل بشه عزیزم. من کیستم بزرگ بود و لوله راستمم خارج از رحم باردار شدم عمل باز شدم لوله ...

ب من گفتن لولت سر جاشه

حالا انشالله بخیر بگذره 

از کجا فهمیدی کیست داری درد داشتی؟؟

الان پریودت تغییر کرده عزیزم!!