2777
2789
ب من گفتن لولت سر جاشه حالا انشالله بخیر بگذره  از کجا فهمیدی کیست داری درد داشتی؟؟ الان پری ...

دیگه سونو واژینال که کردن واسه خارج رحم شک کرده بودن کیست رو هم دیدن. واااای اره الان این ماه سی روزه پریود شدم درحالی که دوره هام 25 روزه بود. یعنی از چیه?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه سونو واژینال که کردن واسه خارج رحم شک کرده بودن کیست رو هم دیدن. واااای اره الان این ماه سی روز ...

الان پاک شده تخمدانت دگ الان نرماله اگه درد نداری

من اونموقع دو روز اول درد داشتم اصنم فک نمیکردم کیست داشته باشم خونمم تیره بود 

رفتم سونوی تعیین حاملگی فهمیدم 

خداروشکر میکنم بازم زود فهمیدم درد زیاد نکشیدم نترکید شماهم همچنین

انشالله بارداری بعدیت صحیح و سالم باشه واسه منم دعا کن عزیزم 

بیشتر مواظب خودت باش

دکترت نکفت چی بخوری چیکار کنی ک دگ بوجود نیاد؟؟؟

[QUOTE=80328878]الان پاک شده تخمدانت دگ الان نرماله اگه درد نداری من اونموقع دو روز اول درد داشتم اصنم فک نمیکرد ...[/QUOTE

قربونت همچنین عزیزم. واااای واقعا تیره بودن پریود نشونه کیسته? من همیشه میگفتم خدایا چرا خانومای دیگه اینقدر روشنه رنگ پریودشون. الان ایندفه دیگه ببخشید قرمز روشن شده پریودم از عملم به اینور

الان پاک شده تخمدانت دگ الان نرماله اگه درد نداری من اونموقع دو روز اول درد داشتم اصنم فک نمیکرد ...

نه راجب تغذیه چیزی نگف دکترم ولی گفت اصلن نگران نباش دیگه همه چی نرماله راحت میتونی باردا بشی بعده سه ماه

نه راجب تغذیه چیزی نگف دکترم ولی گفت اصلن نگران نباش دیگه همه چی نرماله راحت میتونی باردا بشی بعده س ...

اره منم نمیدونستم فک میکردم عادیه  این اخراااا تیره بود

نپرسیدی دوباره بوجود میاد یا ن ؟؟؟

من خیلی استرس دارم اگه کیستت مثل من باشه 

دکترب من گفت هر ۶ماه سونو بده انشالله مک‌دگ بوجود نمیاد ولی تو همین سایت خیلیا داشتن و دوباره بوجود اومده

خیلی میترسم

انشالله تنمون سالم باشه دگ زجر نکشیممم

اره منم نمیدونستم فک میکردم عادیه  این اخراااا تیره بود نپرسیدی دوباره بوجود میاد یا ن ؟؟؟ من ...

نه عزیزم نگران نباش احتمال تکرارش کمه. من از دکترم پرسیدم گفت بیماری شایع نیس که هی تکرار بشه. بعدش ایندفه دیگه خیلی بااحتیاط باید اقدام کنیم واسه حاملگی کاملا تحت نظر من دیگه ریسک نمیکنم. دم به ثانیه میرم سونو واژینال