2777
2789
عنوان

بالاخره رفتم سونو غربالگری اما ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این حالت بمونی بهتر از اینکه اول مثل بگه پسر تو سونو بعدی بگه دختر، خیلی هم کار خوبی کرده نگفته، ...

اره خوب راست میگی اینم هست 

اما من به همون گرد و قلمبه  دل خوش کردم

به خاطر دل شوهرمه والا

میگه یه دختر داریم خدا کنه اول سالم باشه بعدم یه پسرم تجربه کنیم

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
پونزده هفته برو سونو بهت میگن جنسیتو ان شاالله که سالم باشه و سالم هم بیاد بغلت با همون جنسیتی که دو ...

قربونت گلم 

کاش یه دل گنده داشتم

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
کوفتش بزنه گفت من برا خودم دردسر درست نمیکنم احتمال بدم فردا بیای بگی چرا گفتی این جنسه بعد یه چی د ...

دقیقا توی ان تی به منم همینو گفت

انومالی رفتم با اینکه پاهاش بسته بود و تا اخر هم باز نکرد گفت پسره

از این روشایه خونگی استفاده کن ببین چی میشه  اگه درستم نباشن لااقل یخورده سرگرمت میکنن 😃

نصف نصفه

البت بیشترش مایل به پسره ولی بعضیاشم میگه دختر

همون سر درگمی

دقیقا توی ان تی به منم همینو گفت انومالی رفتم با اینکه پاهاش بسته بود و تا اخر هم باز نکرد گفت پسره

یعنی ممکنه ...........

اره خوب راست میگی اینم هست  اما من به همون گرد و قلمبه  دل خوش کردم به خاطر دل شوهرمه وا ...

انشاالله، ولی اگه میگفت پسره و شمارو امیدوار میکرد بعد میشد دختر چی؟ به این فکر کن آروم میشی، البته دوتا دخترم خیلی خوب، حالا هرجی خدا بخواد وخیر باشه همون میشه

خوش به حالت حداقل رفتی و تموم شد. من شنبه وقت دارم برم. کلی هزینه کردم برا سونو تا بتونم فقط جنسیتش ...

ان شاله اول سالم و سلامت باشه بعدم اونی که میخای

پس تو درکم میکنی فعلا

کوفتش بزنه گفت من برا خودم دردسر درست نمیکنم احتمال بدم فردا بیای بگی چرا گفتی این جنسه بعد یه چی د ...

واع البته دکتر منم گفت گفت نری وسایل اینا بخریا بعد بیایی سر من دعوا گفتم نه اقای دکتر تو از رو تجربه ات بگی کافیه برام گفت دختره احتمالا بعد سونوی ۱۶هفته گفت ۱۰۰%دختره 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
انشاالله، ولی اگه میگفت پسره و شمارو امیدوار میکرد بعد میشد دختر چی؟ به این فکر کن آروم میشی، البته ...

اره خداییش

منم دلم میخاد دخترم خواهر داشته باشه

ولی یه سری شرایطا هست که ........

بازم پناه بردم به خدا هرچی مصلحتش 

ان شاله واسه همه مون خیر بخواد

ان شاله اول سالم و سلامت باشه بعدم اونی که میخای پس تو درکم میکنی فعلا

من برام جنسیتش فرق نداره فقط میخوام بدونم چی هست. دارم از فضولی میمیرم. خیلی دروه سختیه این دوره انتظار و بیخبری. کاش زودتر میگذشت