2777
2789
عنوان

بالاخره رفتم سونو غربالگری اما ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 101 پست
واع البته دکتر منم گفت گفت نری وسایل اینا بخریا بعد بیایی سر من دعوا گفتم نه اقای دکتر تو از رو تجرب ...

تنها حرفی که به من زد گفت از پسر  بودنش نمیشه ناامید باشی !!!!!!!!!

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
من برام جنسیتش فرق نداره فقط میخوام بدونم چی هست. دارم از فضولی میمیرم. خیلی دروه سختیه این دوره انت ...

دقیقا

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالتات چطوره بگو تا حدس بزنیم

میشه برا منم حدس بزنی؟

زیاد میخوابم. دست و پام همیشه یخه. حالت تهوع و ویار ندارم. چیزای شور رو به همه چی ترجیح میدم، نه شیرینی دوست دارم نه ترشی. چیز دیگه ای هم باید بگم؟

حالتات چطوره بگو تا حدس بزنیم

از گوشت قرمز خیلی بدم میاد

بعضی وقتها ترشی شوری دوست دارم بعضی وقتهام از بوش حالم بد میشه 

دل درد زیاد دارم زیر دلم از هفته ششم مثل نبض میزد

از گوشت سفید بدم نمیاد

مثل دخترم حالت تهوع زیاد ندارم اما کم و بیش میاد سراغم

تو صورتمم فعلا علامت خاصی نیفتاده

دیگه نمیدونم چی بگم

سر پسر تنگی نفس ماه های اول خییییییلی شایع منم سر پسرم خیلی دستو پام یخ بود سردختر هورمن بالاتر میر ...

اره تنگی نفسم دارم 

از گوشت قرمز خیلی بدم میاد بعضی وقتها ترشی شوری دوست دارم بعضی وقتهام از بوش حالم بد میشه  دل ...

منم این علاییم دارم تو ان تی گفت پسره هفته بعد میرم دقیق بگه من یدونه پسرم دارم خخخ

الهم صل علی محمد وال محمد😍
منم این علاییم دارم تو ان تی گفت پسره هفته بعد میرم دقیق بگه من یدونه پسرم دارم خخخ

به سلامتی ان شاله