2777
2789
عنوان

بالاخره رفتم سونو غربالگری اما ....

1226 بازدید | 101 پست

بازم تو شکم گذاشت یعنی مخصوص رفتم یه جای دقییییق

خدارو هزار مرتبه شکر سالم بود

اما جنسیتشو هی پیچ و تاب داد اخرشم نگفت

باور کنین قشنگ وسط پاش یه گردی قلمبه شبیه ب ی ض ... بود

به دکترم میگهم

میگه خوب تا اینجاش مشترکه بین دختر و پسر

از اینجا به عد تا دوهفته دیگه اگر رشد کرد پسره اگه همین شکلی موند یعنی دختره

مگه میشه بچه ها

کسی تجربه ای نداه

دیروز کلی استرس کشیدم تا نوبتم شد اخرشم واسه جنسیتش تو همون حس کنجکاوی موندم بازم 

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

آنومالی دقیق بهت میگه عجله نکن

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی احتمالم نداد من که غربالگری اولو رفتم یازده هفته و شش روز اینا بودم احتمال داد دختره😍 درست بود

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

دوستم رفت یه جای نسبتا معمولی پولشم کمتر بود هم تو غربال اول بهش گفت دختره چندروز پیشم انامولی گفت 100 درصد دختره

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
کوتا انومالی

هفته ۱۸ میری دیگه

مادر شدن شرط اول و مهمش صبوریه😊

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج
یعنی احتمالم نداد من که غربالگری اولو رفتم یازده هفته و شش روز اینا بودم احتمال داد دختره😍 درست بود

کوفتش بزنه

گفت من برا خودم دردسر درست نمیکنم احتمال بدم فردا بیای بگی چرا گفتی این جنسه بعد یه چی دیگه شده !!!!!!!!!!!!!!!!!