2777
2789
عنوان

لطفا خانم هایی که تجربه طلاق داشتند وساکن تهران هستن نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 134 پست
به نظر من طلاق یک خانم شهر به شهر دیدگاهشون متفاوته

اینجور نیست

ماهیت همش یکیه

و تهران قطعا راحت تره ..از دید فرهنگی میگم

مثلا قطعا طلاق توی شهر بزرگ با روستا و شهر کوچیک فرق داره

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برام جالبهخانم ها بجای اینکه از هم دفاع کنند برای هم موضع گیری میکنند مگه میدون جنگه

دفاع از یک حرف اشتباه آیا درست و منطقیه؟

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
ممنون دوستم که همدردی میکنی زندگی که با فرد خودمحور وخودشیفته شکل بگیره دوامش تا الان هم  برام ...

عزیزم منم همدردم با تو با گوشت و خون حس میکنم هیچ زنی دوست نداره زندگیشو تموم کنه سر هیچ و پوچ

این دوست عزیز هم فک میکنن طلاق بی آبرویی هست که همچین با افتخار میگن طلاق نداشتیم درصورتیکه طلاق برای هر کسی ممکنه رخ بده و اصلا چیز غریبی نیست و چه بسا چقدر دور و برمون می‌بینیم که تو بدترین شرایط زندگی مشترک هستن اما می‌سوزن و میسازن بخاطر حرف مردم اما من میگم چه قدر خوبه که یه زن وقتی زندگیش خوب نیست ابتدا تمام تلاشش رو بکنه و زندگیشو حفظ کنه  و بسازه و درست کنه اما وقتی وقتی واقعا تلاشش راه به جایی نداشته باشه چه خوبه شهامت این رو داشته باشه خودش رو از اون زندگی بکشه بیرون

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من به ایشون  جسارت نمیکنم اما خب اینکه بعضیا دنبال خانمهای مطلقه میگردن وپیامدهای بعدش

خیلی اقایون متأهل هم دنبال دخترا هستن

برای هر رابطه ای چه غلط چه درست دو نفر لازمه 

یه خانم که طلاق گرفته هم اگر چیزی رو نخواد هیشکی نمیتونه اجبارش کنه

اتفاقا خانم های مستقل که تجربه طلاق دارن شخصیت قوی دارن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دقیقا منظور من هم همین بود دوستم

بله درسته

من خودم طلاق گرفتم

تهران نبودم

ولی شهر بزرگ بودم

در کل طلاق به خیلی چیزا ربط داره..در واقع دلیل مهمه ..تا بتونی بگی بعد طلاق بهتره یا بدتر

واقعا نسخه ثابتی نداره

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
این همه آدم هستن که جدا شدن، یعنی هیچکدوم پدر و مادر عاقلی نداشتن؟؟ حرفت خیلی یه طرفه و تنده! &nbs ...

دقیقاً منم همین رو بهشون گفتم اماظاهرا  می‌خوان بلاک کنن

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
ممنون از اینکه نظر دادی دوستم وبرای حال الانت خیلی خوشحالم میشه ولطفا اگر اذیت نمیشی از دورانی که تص ...

خوب من تازمانی ک تصمیم بگیرم با خودم درگیر بودم .،شرایط روحیم خیلی خراب شده بود .ادمی ک میگفت نبود و خانواده اش هم همینطور انگاری یک بره تو چنگال گرگ باشی .تفاوت فکری و فرهنگی هم نگم برات ،اولش خودشون رو هم سطح ما جلو دادن بعد ک خرش از پل گذشت روی واقعیش رو نشون داد ،هر روزم عذاب بود و غم داشتم خیلی میشستم و سبک سنگین میکردم ..نکات مثبت و منفی بودن در زندگی گذشته و نبودنش رو سنجیدم دیدم مثبت های جداییم بهتره ...وفتی با پدرم تماس گرفتم اومدن دنبالم تمام درگیری هام رو گذرونده بودم .حتی دوره سوگ واری چون یک درصد هم زندگیم شبیه اونچیزی ک میخواستم نبود .وقتی رفتم منزل پدرم حس غم نداشتم و سرحال و پر انرزی دنبالداهدافم رفتم .ارشد توی رشته و دانشگاهی ک دوست داشتم قبول سدم .یه مدت رفتم سرکار مرتبط با رشته تحصیلیم ،اونم تجربه کردم و دیگه نرفتم .دنبال موسیقی مورد علاقه ام رفتم حالم عالی بود .چون غم گذشته ام رو نداشتم .حتی موقع طلاق گفتم وکیلم نره و خودم میرم امضا کنم خیلی حس خوبی داشتم انگار رهایی و ازادی خاصی و تجربه کنی ،از دست دیو و هیولا رها شده باشی کاملا..بعد از طلاقم یه مدت رفتم سراغ کوه ..و اونجا بود ک جفت حقیقیم رو پیدا کردم و برای تمام اتفاق هایی ک برام رخ داده تا من و همسرم همدیگرو ملاقات کنیم و خوشبخت باشیم خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم ...

برای شما هم امیدوارم نهایتا  بهترین اتفاق ها براتون رخ بده 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
پدر و مادر عاقلی دارن

امیدوارم طلاق نبینید و ندونید که طلاق ربطی به عقل پدر و مادر نداره

بلکه منطق پشت اون تصمیم مهمه

گاهی دانستن بهای خیلی گرونه داره و من برای شما این دانش رو آرزو نمیکنم

شما هم حتما خیلی جوانید که روی کلماتی که انتخاب میکنید دقت ندارید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خوب من تازمانی ک تصمیم بگیرم با خودم درگیر بودم .،شرایط روحیم خیلی خراب شده بود .ادمی ک میگفت نبود و ...

کاربر عزیز استالین احسنت میگم بخاطر اینکه چقدر زیبا و دلنشین گذری زدی به شرایط قبل و کنونیت 

بعد هم تبریک میگم که الان خوشبختی و جفت واقعیتو پیدا کردی🌹

فقط یه سوال دارم چقدر مشکل داشتید که وقتی به پدرتون زنگ زدید دیگه اصلا بعدش تعلل و ترس و دو دلی و تردید بهتون دست پیدا نکرد؟

خیلی واسم مهمه منم درگیرم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏