2777
2789
عنوان

باردارم سقط کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بچه سفتی😁

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

ضربه ای که از سقط میخوری،هزاران برابر بدتر از شکست روحی و سوگ عزیزانهنکنمن کردمتا قیامت میسوزم

سلام عزیزم میشه بگی چی شد که داری هنوز میسوزی 

من دو دختر داشتم ناخواسته باردار شدم 

اینم دختره

قصد سقط داشتم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
بی بی چک زدم دوخط پررنگ افتاد

خب بسلامتی مبارک باشه عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من از دکتر پرسیدم،گفت مهم نیستحتی زنداداشم ۲ تا خورده بود،الان دخترش سالمه

خدا از دلت بشنوه آبجی.

خیلی میترسم.

اول سالم باشه دوم سالم باشه سوم سالم باشه فقط.

نابود شدم دیگه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چه بچه سفتی😁

آره دیگه این بچه بچه ی زندگیه 

خوب قویه ماشالله 😂😁

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕