2777
2789
عنوان

لطفا خانم هایی که تجربه طلاق داشتند وساکن تهران هستن نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 134 پست
خوب من تازمانی ک تصمیم بگیرم با خودم درگیر بودم .،شرایط روحیم خیلی خراب شده بود .ادمی ک میگفت نبود و ...

من الان دقیق همان حال وهوای قبل شما رو دارم وواقعا خیلی شرائط روحی سختی رو مگذرونم ایشون هم کاملا دو شخصیت متفاوت دارن بیرون از خونه و توی خونه قابل مقایسه نیست ....نمیدونم ....برام سخته وایشون از اهرم بچه ایتفاده میکنه واین برام سختترش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه دارم. خیلی بده. طلاق نگیر

سلام تینا خوبی عزیزم 

بنظرم تو خیلی سخت میگیری و هر چیزی که اذیتت می‌کنه رو ناخواسته به طلاقت ربط میدی و حس می‌کنی همه چی بخاطر اونه

ا 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من تجربه دارم. خیلی بده. طلاق نگیر

چرا اینطوری نسخه میپیچی.هرکسی خودش بهتر می‌دونه چه تصمیمی بگیره واسه زندگیش...استارتر عزیز امیدوارم هر تصمیمی میگیری به صلاحت باشه وبه آرامشی لیاقتشو داری برسی. 

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

البته یه مطلبی هم بگم که حمایت خانواده به نظر من خیلی مهمه  من چون مشکلاتم رو مطرح نمیکردم از اول وایشون وجه خوبی برای خودش ساخته بود  خب الان برام سختهوخانواده که سنتی باشه سختتر هم میشه

شرایط شما چطور بود دوستم که الان راضی نیستید؟

انتخاب عجولانه داشتم. خانواده خوبی نداشت. ازهمون ابتدا مادرش حرف طلاق را تو زندگیم آورد. خودش زود عصبی میشد و زود پشیمون. هیجاناتش را کنترل نمی کرد. بعضی وقتها حرمت هم نگه نمی داشت. خلاصه همش دنبال دعوا و جنگ و خشونت بودن. اما خیلی خیلی دوسش داشتم. از طرفی خوشحالم راحت شدم. اما از طرفی عواقب و تبعات بعد از طلاق داره اذیتم میکنه.

سلام تینا خوبی عزیزم  بنظرم تو خیلی سخت میگیری و هر چیزی که اذیتت می‌کنه رو ناخواسته به طلاقت ...

سلام سارا جان. نه عزیزم اینطور نیست روحیه و شخصیتم اینطوره. که برام گرون تموم شد. و شرایط جامعه و خانوادم باعث شده

نسخه طلاق برای همه یکسان نیست مثلا راجب من بهترین تصمیم زندگی من طلاقم بود حتی با وجود یک بچه بع ...

چه عالی خدا رو شکر دوستم وقتی افرادی مثل شما نظر میدن که الان ارامش بیشتری دارن تریم کمتر میشه