2777
2789
عنوان

پول پیش و اجاره خونتون چقدره ؟ ایا راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 118 پست
رفتارش چطوره باهاتون

افتضاااااح مسلمان نشنود کافر نبیند 

الهی به حق حضرت زهرا هیچ دختری مادرشوهرش بلاهایی که مادرشوهر من سرم اورد سرش نیاره 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم ستارخان،۲۰۰ملیون پول پیشمونه،،امسالم گرفتیم،،خونمونم ۸۰متر،،نو سازم نیست،طبقه دوم،آسانسورم ...

کرج میشه با این پول خونه خرید راحت

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
ما طبقه بالاشونیم ولی اگه قراربود یه ریال بگیرن تاحالا ده باررفتم بودم،فقط چون مجانیه وایسادم

خب اینجور بازم پیش خودت میگی لااقل مفتیه 

من درد دلم هزارتا میشع وقتی اذیتم میکنه یاد پولی که میگیره میوفتم آتیش میگیرم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
بله مادرشوهر من میگیره غیر پولایی که هر روز میگیره از شوهرم و برادرشوهرم 

اونوقت داداش من طبقه بالای مادرم اینا بودن،بابام اینا پوا آب و برق و گاز و تلفنشونم میداد،،تو این چند سال اصلا نفهمیدن قبضاشون چقدر میان،آخرشم زنش گفت راحت نیستیم اونجا و رفتن یجای دیگه ۲ملیون اجاره میدن ولی راحتن ظاهرا😄😂

افتضاااااح مسلمان نشنود کافر نبیند  الهی به حق حضرت زهرا هیچ دختری مادرشوهرش بلاهایی که مادرشو ...

خب وقتی رفتارش افتضاحه و پولم میدید برا اجاره خونه برید جای دیگ پاشید از اونجا

دنیای من قد شانه های توست همان جا ک من گم می شوم و آرامش مرا پیدا میکند...❤❤
را نمیرین جای دیگه اگه قراره اجاره بدین؟

اگه شوهرم گوش میداد که من با سر میرفتم بخدا من حاضرم برم تو ی اتاق زندگی کنم ولس تو این خونه نباشم

[QUOTE=80216100]اونوقت داداش من طبقه بالای مادرم اینا بودن،بابام اینا پوا آب و برق و گاز و تلفنشونم میداد،،تو این چن ...[/QUOTE

واقعا ؟خدا خیر بده به پدر مادرت 

اونوقت ما  تمام قبضا رو شوهر من میده هم پایین هم بالا رو 

تهرتن همینه واقعا . شهرستانا با این پولایی ک میدن ناراضین عجیبه برام ‌ 

درآمدشون هم فرق داره با تهران

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
خب وقتی رفتارش افتضاحه و پولم میدید برا اجاره خونه برید جای دیگ پاشید از اونجا

دعا کن شوهرم از مادرش دل بکنه و برم