2777
2789
عنوان

پول پیش و اجاره خونتون چقدره ؟ ایا راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 118 پست
دقیقا همینطوره من ۴۵میلیون وام مسکن گرفتم ده تومنش بابت اوراق خریدن رفت.۳۵تومن دستمو گرفت. باید۹۴م ...

چقدر شرایطش بده.الان خونه خریدی یا ۳۵تومن؟!!!!

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه ها ما یه خونه کوچیک ساختیم بعد ده سال البته با کلی وام و قرض من مدل اپن اشپزخونه اشو دوست ندارم شوهرم میگه تغییرش نمیدم هزینه بره چند روزه سرش بحث داریم من نمیتونم باهاش کنار بیام چی کار کنم شما جای من بودین چی کار میکردین مدلشو بذارم؟  

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

14میلیون رهن+پول یارانه+پول بیمه تکمیلی دو نفر به جای اجازه و پرداخت قبض تلفنی که نداریم. دلم کباب میشه برای خودمون.

خونه 50متری پدرشوهریم.

کسی هن مثل ما هست؟؟بگید یه کم دلم آروم شه.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
والا  برم مادر شوهرم و بوس کنم خخخخ

اره واقعا مادرشوهر خوب رو باید قدرشو دونست .من شانس نداشتم از خاتواده شوهر 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

من تهرانم ستارخان،۲۰۰ملیون پول پیشمونه،،امسالم گرفتیم،،خونمونم ۸۰متر،،نو سازم نیست،طبقه دوم،آسانسورم نداره ولی داخلش ترو تمیزه،،این تنها موردی بود که به پول ما میخورد،بقیه موردا خیلی گرون تر از این حرفا بودن

وای پول گرفته ازتون؟ خب وقتی پولیه چراوایسادین؟

عزیزم منم سوالم همینه شوهرم نمیاد بریم بیرون 😔

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
به همممممه گفته دلم سوخت پسرم اول زندگی بره مستاجری قید جیب خودمو زدم و اوردم خونه خودم 😔😔😔حالا ب ...

رفتارش چطوره باهاتون

دنیای من قد شانه های توست همان جا ک من گم می شوم و آرامش مرا پیدا میکند...❤❤
عزیزم منم سوالم همینه شوهرم نمیاد بریم بیرون 😔

ما طبقه بالاشونیم ولی اگه قراربود یه ریال بگیرن تاحالا ده باررفتم بودم،فقط چون مجانیه وایسادم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
من تهرانم ستارخان،۲۰۰ملیون پول پیشمونه،،امسالم گرفتیم،،خونمونم ۸۰متر،،نو سازم نیست،طبقه دوم،آسانسورم ...

تهرتن همینه واقعا . شهرستانا با این پولایی ک میدن ناراضین عجیبه برام ‌