2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

کلینیک صفاییه وابسته به دانمشگاه علوم پزشکی یزد .بیمارستان مادر در هر دو مرکز پروفسور افلاطونیان فعالیت داره .از نظر هزینه هردو مقرون به صرفه هست ولی کلینیک دانشگاه هنوز هزینه هاش کمتره 

عزیزم بستگی داره مشکلتون چی باشه؛!

من سقط مکرر داشتم زنگ زدم بیمارستان مادر گف باید بری ناباروری یزد ک اونجاهم خیلی ها اومده بودن ک رفته بودن مادر و بیمارستان فرستاده بودشون اونجا.

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
سلام  کلینیک صفاییه وابسته به دانمشگاه علوم پزشکی یزد .بیمارستان مادر در هر دو مرکز پروفسور اف ...

شما رفتین اونجا؟درمان شدین؟

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
بوشهر

عزیزم منم تو شهرستان بوشهر هستم و دو هفته پیش رفتم یزد و لاپراسکوپی شدم پیش دکتر افلاطونیان من واقعا قبولش دارم حتما برو 

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
تحقیق کن ببین کی خوبه. افلاطونیان کریم زاده دشتی اینا خوبن. افلاطون از همه بهتره.

من پیش افلاطونیان عمل شدم و راضی هستم واقعا دکتر خییییییلی خوبی هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش