من با شما همزمان آبان ماه ای یو ای شدیم منفی شد نمیدونم یادت هست یا نه ولی خیلی باهم در ارتباط بودیم دکترم گفت یک بار دیگه بیا ای یو ای ولی من نرفتم گفتم شوهرم ضعیف باز منفی میشه برای همین از دکتر خواستم براش دوباره دارو بنویسه دکترم کپسول موتیلیتی بوست نوشت شوهر منم روزی دوتا میخورد تا دو ماه ۱۲۰ تا کپسول موتیلتی بوست خورد منم شروع کردم ورزش کردن و از روزی که پریود میشدم تو خونه نیم ساعت بیست دقیقه میرقصیدم تا تحرک داشته باشم و قرص گلوکوفاژ رو روزی سه تا بعد صبحامه وناهار وشام خوردم حوله گرم میکردم میزاشتم رو محل تخمدونام بارحمم تا گرم بشن رازیانه تخم شوید و زنیان آسیاب کردم صبح ناشتا یه قاشق میخوردم آب میکردم پشتش.داخل چای که دم میکردم میخک دارچین زنجفیل فلفل هل اسطودخوس داروهای عطاری گرم میریختم اصلا سریجات نمیخوردم.محل تخمدونام رو ماساژ میدادم ورزشهای زیر شکمی تو خونه انجام میدادم بزنی اینترنت انواع ورزشهای زیر شکمی میاد برو انجام بده این کارا رو خودم تا روز دوازده سیزده انجام میدادم بعدش دیگه نه میگفتم اگه حامله باشم خدای نکرده سقط میشه پس تا روز تخمکگذاری انجامش میدادم بعدش تا موعدم استراحت میدادم  خودم کپسول مولتی ویتامین از داروخونه گرفتم هم خودم هم شوهرم روزی یکی میخوردیم ویتامین ای با امگاه سه خارجی گرفتم هفته ای یکی میخوردیم
قرص فولیک اسید میخوردیم روزی یکی وزنم رو کم کردم پریودام منظم شد تخمکگذاریم رو احساس میکردم یه چیز دیگه اصلا ایام پریودی حمام نروو خودتم با آب نشور موقعی که پریود هستی همیشه با دستمال پاک کن حداقل پنج روز اول پریودی وبه من گفتن کسانی که تنبلی تخمدان دارن کلم برکلی بخورن براشون خوبه منم خوردم هر ماه تا این ماه بی بی چکم مثبت شد فردا میخام برم آزمایش