2777
2789

خوبه به نظرم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد بچه ها نسبت به پدر و مادرشون سنجیده میشه,, دخترم با پسر فرق داره پسر من سه سالشه,,  قد 105 ...

اره راست میگین پسرتون عالیه خدا حفظش کنه غذای خاصی بهش میدین که برای قد و وزنش خوب باشه؟؟

چی بگم عزیزم  . هرچی اون میخوره دختر دو سالم میخوره . منتهی این یکی  هیچ وزن نمیگیره😩

عزیزززززم.چرا؟

دختر منم از ۱۸ ماهگی تا دوسالگی که اوج رشد همه بچهاست هیچ رشد نکرد تازه کمم شد.البته دخترم دندوناش خیلی دیر در اومدن به خاطره همین اذیت شو و رشد نمیکرد

خیلی باورکن پیرم کرده دیگه از دکتر بردنش ناامیدم میخوام ببرم طب سنتی

نه عزیزم ناراحت نباش شاید از اون بچه هاست که یک دفعه ای رشد میکنه.از اول ایجور بود قد وزنش به دنیا اومدن چطور بود؟