دختر من 2 سال و 7 ماهشه،، فک کنم 15،، دو سالگی 14،300 بود بعدش هی سرما خورد و کلا کم خوراک تر شده و فعالیت زیاد، قدشم نمیدونم چند وقته نگرفتم باید حداقل 94 باشه
نه عزیزم ناراحت نباش شاید از اون بچه هاست که یک دفعه ای رشد میکنه.از اول ایجور بود قد وزنش به دنیا ا ...
اولش بد نبود بعد به غذا که افتاد اصلا هیچی نمیخورد از صبح تا حالا دوتا قاشقم نخورده باباشم چشمش به دهن مامانشه ببینه اون چه دستوری صادر میکنه والا میبردمش دکتر غدد
دختر من چهار سال و یکماهشع قدشو دقیق نمیدونم وزنم ۱۵ کیلوعه هیچی نمیخوره تا الان ک جهارسالش شده ی بار نشنیدم بگه من گرسنمه مامان .باید غذا ب زور بهش بدم همه جور غذارو امتحان کردم لبنیاتم ک از یکسالگی ب بعد نخورده بوش بهش بخوره بالا میاره البته فقط بستنی میخوره .موندم چکار گنم مولتی ویتامینم میدم بهشا .خیلی نگرانشم .البته خودم از بجگی تا ۱۸ سالگی بدغذا بودم و هیچی نمیخوردم
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))