2777
2789
عزیزززززم.چرا؟ دختر منم از ۱۸ ماهگی تا دوسالگی که اوج رشد همه بچهاست هیچ رشد نکرد تازه کمم شد.البته ...

الان دو سالشه وزنش رو ۱۱۸۰۰مونده . تحرکش ماشالا خیلی بالاس . و بقول شما همچنان داره دندون درمیاره 😩. 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دو سالشه وزنش رو ۱۱۸۰۰مونده . تحرکش ماشالا خیلی بالاس . و بقول شما همچنان داره دندون درمیاره 😩 ...

خوب پس نگران نباش مثه دختر منه مال دندوناشه بعدش خوب میشه.تحرک که نگو ......

نه عزیزم ناراحت نباش شاید از اون بچه هاست که یک دفعه ای رشد میکنه.از اول ایجور بود قد وزنش به دنیا ا ...

اولش بد نبود بعد به غذا که افتاد اصلا هیچی نمیخورد از صبح تا حالا دوتا قاشقم نخورده باباشم چشمش به دهن مامانشه ببینه اون چه دستوری صادر میکنه والا میبردمش دکتر غدد

اولش بد نبود بعد به غذا که افتاد اصلا هیچی نمیخورد از صبح تا حالا دوتا قاشقم نخورده باباشم چشمش به د ...

عزیزم زودتر ببرش دکتر،، چون وقتی معده بچه خیلی کوچیک میشه،، همیشه بی اشتها و ضعیف میمونه

دختر من چهار سال و یکماهشع قدشو دقیق نمیدونم وزنم ۱۵ کیلوعه هیچی نمیخوره تا الان ک جهارسالش شده ی بار نشنیدم بگه من گرسنمه مامان .باید غذا ب زور بهش بدم همه جور غذارو امتحان کردم لبنیاتم ک از یکسالگی ب بعد نخورده بوش بهش بخوره بالا میاره البته فقط بستنی میخوره .موندم چکار گنم مولتی ویتامینم میدم بهشا .خیلی نگرانشم .البته خودم از بجگی تا ۱۸ سالگی بدغذا بودم و هیچی نمیخوردم 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
دقیقا دخترم الان داره میرقصه کارش شده صبح تا شب رقص😆😍

خخخخ،، خیلی قرتیه،، تازه میره لباس خواب منو از تو کشو بر میداره، رو لباساش تنش میکنه میرقصه،، مثلا وقتی بریم عروسی از اول تا آخر اون وسطه!!!! 

دخترم صبح تا شب میرقصه،، صبح که بیدار میشه با شکم ناشتا میگه آهنگ بذار برقصم، واسه همینه مثه قبل تپل ...

ای جانم دختر قرتی😍 بلده برقصه؟ 

دختر من فقط دور خودش میچرخه 😅

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
دختر من چهار سال و یکماهشع قدشو دقیق نمیدونم وزنم ۱۵ کیلوعه هیچی نمیخوره تا الان ک جهارسالش شده ی با ...

وای چقدرم حرص میخوره ادم.من پیر شدم از وقتی به دنیا اومده خیلی خیلی حساسم.دخترت به خودت رفته حتما